Sunday , December 11 2016
Home / Isu Semasa / Super Sedih: Anak tinggalkan ibu yang lumpuh di hotel bajet

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Aplikasi Razak menerima serangan “1 Bintang” di Google Play

Aplikasi Najib Razak baru sahaja diumumkan pada hari ini namun ia mendapat reaksi yang berbeza ...

5 comments

  1. Ya ALLAH…bukakanlah pintu hati anak ini agar dia sadar akan perbuatan jahilnya ini. Amein :'-(

  2. ciss …ada la blsan si ank tu suatu ary nnti buat ibu dia mcm tu .. x pa… biarkn jk .. Tuhan tu adil ….

  3. Menangis tgk video ni pg td.. 🙁 kenapa la tinggalkan mak dia cmtu aje.. Padahal mak la yg jaga kita dr kecik lg.. Moga2 anak tuu kembali kpd ibunya.. Allah murka kpd anak yg derhaka…

  4. aper la suka buat spekulasi melulu… anak ni tinggal ibu dia sbb carik keja..lepas tu dia ambik lagi ibu dia la…dah dapat keja dah skang ni… jgn suka fitnah sbb nak lariskan akbar ler derrr

  5. ooo anak dia pegi cari keje yer…tp kira ok lar tu kalo nak bwk mak dia pegi interview mcm mn pulak nak dpt kan…lgpun kejap jer kot tinggal mesti waktu siang jer…time interview…kira ok lar tu dr tinggalkan mak kat umah sorang2 jauh lak tu…ada dgr dlm radio ari tu ttg nak letak ibu bapa di pusat jagaan mcm taska ms anak2 kerja…ada org bg pendapat pg anak pegi keje anta blk anak blk jemput…kira kalo mcm tu pun ok gak dr tinggalkan ibu bapa di rumah tanpa pengawasan sesiapa or maid…kdg2 main nie bkn leh percy kan…

counter statistics