Saturday , October 1 2016
Home / Lain-Lain / Super Sedih: Anjing setia pada tuannya yang sudah meninggal dunia (3 gambar 1 video)

Super Sedih: Anjing setia pada tuannya yang sudah meninggal dunia (3 gambar 1 video)

Di dalam keranda itu ialah mayat seorang Navy SEAL bernama Jon Tumlinson yang meninggal dunia apabila helikopter yang dinaikinya bersama 30 anggota Navy SEAL yang lain ditembak jatuh oleh pejuang Taliban di Afganistan.

Even anjing ini sangat sedih dengan pemergiannya tuannya. I barely watch this video. T_T. Gambar dan video after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

11 comments

  1. a true friend indeed..

  2. dlm video tu nmpk seolah2 anjing tu tgh tersedu2 sedih…

  3. video nie die ulang2..nmpak mcm anjing tu tgh trsedu2..

  4. mgkin sbb ni kot nanu bela anjeng….utk teman dia masa mati nanty huhu

  5. anjing memang sangat setia dengan tuan dia. tambah pulak kalo tuan dia layan dia dengan sangat baik dan selalu manja2 dengan dia, dia sanggup bersusah payah utk tuan dia.

    mcm anjing ni, dia sentiasa bersama dgn tuan masa kat Afghanistan tu. lepas tuan dia mati tu, dia duduk tepi mayat tuan dia sampai org lain jumpa mayat tuan dia.

    cerita ni pernah keluar dulu. memang terharu dibuatnya.

  6. VIDEO INI TELAH DI EDIT DAN DI ULANG AGAR MENAMPAKKAN ANJING SEDANG TERSEDU-SEDU.. PERHATIKAN KERTAS DI ANGKAT SETIAP KALI SELEPAS SELESAI ANJING ITU MELUNJUR KEMBALI….

  7. Trinity Rosz Amet

    ksian nya anjing tu… mau nangiz aku tgok… T-T sriousLy …

  8. kucing pun cmni gak pe…masa sedare aku ninggal, mmg nmpk la muke kucing kesygan arwah tu cam sedey sgt…binatang kan…w/pun x dpt berckp, dia ttp rasa kehilangan mcm kita jgk :'(

  9. anjing pn ada perasaan sedih…

counter statistics