Saturday , September 20 2014
Home / Dunia Artis / Super Seksi: Photoshoot Neelofa di Harian Metro (4 gambar)

Super Seksi: Photoshoot Neelofa di Harian Metro (4 gambar)

Terliur tengok photoshoot Neelofa ni kat Harian Metro semalam, no wonder la dia menjadi kegilaan kerabat sehingga menyebabkan Neelofa dan Fazura tidak bertegur sapa. Lagi gambar Noor Neelofa after le lompat.

Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

89 comments

  1. berdarah hidung…hehehe

    • pa la nk jadi umat islam skng..kre brsyukur la pda allah yg maha esa sbab anugerah kan kcntikan pda kita..tp kcntikan lain dibuat nye..2 la..bila nk kiamat bru la nk nyesal…

    • tak la elok tara mana pun, biasa2 saja, tongkoi kayu pun kalau di makeup cantik juga, yg tak cantiknya sebab tak makeup. Lopa ni kalau nak cari kecantikan asli mcm siti dan era jauh langit dgn bumilah, harap ke berani dedah je. Jauh sangat dh dia ni hanyut ditipu keduniaan, sapa2 yg pandai tu boleh la pelan-pelan tarik balik ke tepian. Syurga lah balasannya.

    • JIKA ANDA BUTUH ANGKA GHOIB/JITU 2D.3D.4D YG DI JAMIN TEMBUS 100% DI PUTARANG SGP/HKG SILAHKAN SAJA ANDA TLP KY JAYA DI NOMOR 085-342-064-735 TRIMAH KASIH

    • Elok la bergmbr mcm 2..dlm kubur nt jawbla..

  2. cheap la artis nowdays…haih!

  3. Aku suka Neelofa. Org kampung aku, junior satu sekolah dgn sepupu aku lak tu.

    The best thing pasal Neelofa ni dia very good in academics. UPSR, PMR, SPM, A-Level sume dia skor.

  4. tp sayang kan??.. hummmm

  5. mintak tisu!

    bwahahahaha..

  6. g shooting kat rumah sape la tu..

  7. baju koyak kat ketiak?? mata aku rabun kooott…

  8. hantu pun terliur tgk pic lofa nie…kui3

  9. Tak minat aku dengan dia..Perasan cantik..

  10. tetek mantap beb..klh lana nordin

  11. Sory,aku xminat dia.blm pe lg dh byk kontrovesi,puii..muke biasa je,tu pun coz makeup,kalu xmakeup sure hancur.

  12. ermmm, betul tu.terlalu banyak kontrovesi dari drama mahupun movie.. biar lah bakat tu lebih menyerlah..barulah org respect!!

  13. eeeeuuuwww nyampah minah ni…pakai baju mcm telanjang!!

  14. minah ni poyo blum apa2 dah kontroversi sana-sini dah la baju mcm nak telanjang… haihhhh.. kalu zaman jepun dulu pakai mcm nie dah lama kena kidnap hehe

  15. kadang muka yang lawa tak lengkap jika tak pandai menjaga kecantikan yang diAnugerah NYA.

  16. Dahh..banyak pulak ustaz tak bertauliah kat sini. Kalu dh alim sgt dok buat apa kat sini oiii!!! HIPOKRIT SEMUA NYA!

  17. kelantan bukan la serambi mekah……hanya satu mekah didunia ini.

  18. mke mcm mntk pelempang taw x????

  19. diya..hahah klako komen kamu..

  20. ramai benci ng lofa sebab ramai org dengki ng dy. kalau orang memg x kgum ng kcantikan dy, wtpe gosip2 lg psal dye.. tol tak..

  21. cntik n bjak dia nie kan?? hrap2 msh virgin lagi..

  22. SAYA SOKG CEMPAKA,,BNYK SNGT USTAZ KAT CNI,,KALO KORG BEK SNGT XPYA TAW PASAL IT NI SMUA MAKSIAT,,JGN TGOK TV 2 SEMUA MAKSIAT NIAROW MINDED LA KORG NI SEMUA,,DYE 2 PAKAGE YG MNARIK CNTIK PLUS PANDAI LG 2 LA KORG JELES KAN..2 PERIUK NS DYE,LANTAK LA CNE..KORG INGT YG KORG DUK MGUTUK DYE 2 XDOSE KE????? CAKAP XSRUPE BIKIN R KORG…SUDAH LA..WAT EVER YOU DO NEELOFA,,DO THE BEST!!!!!!!! MAKE PEOPLE STOP TAKING ABOUT YOU..KORG YG JNTAN NI CAKAP JE,CBE PMPN 2 AWEK KORG FUH..TIBE2 PLAK DYE JD PERFECT D MTE KORG,XDPAT CAM 2 R CAKAP…

    • yang buruk kita kna tegur.. xkn makin nk sokong lau da pakaian mcm telanjang.. xkn nk ckp GogOgO plak

    • Anda menyokong berpakaian begini? Tahniah…anda jg tergolong semusim dan sewaktu dgn "berpakaian tetapi telanjang"…tanda akhir zaman. Kok ye nk sokong pun gn le pale otak.

  23. Aii orang len plak yang marah sai pa, trase ke… Dah dia cantik n seksi sapa tak geram kan…

  24. kalau perempuan cantik pakai pakai seksi n make up….berdarah hidung beb…
    kalau perempuan tak cantik pakai seksi n make up….sakit mata beb
    kalau perempuan pakai jilbab…..calon isteri solehah…
    komen tentang perempuan yang sering kita dengar……….

  25. semua bg nasihat nak jadi ustat ngan ustazah,takyah nasihat la ko pon bengong sama sbb buka page ni.sape2 yg bukak page ni mmg takde akhlak dan moral.termasuk aku sendiri yg dah nak insaf nih

  26. aku setuju dgn ‘MELUAT TUL’.kelantan xpyh nak act sbg ‘serambi mekah’

    kalau rakyat2 kelantan semua mcm lahanat xguna jgk.itu namanya mempersenda serambi mekah yg SATU.byk kes sosial semua dr kelantan.mcm tu ke nak diibaratkan mcm serambi mekah?cermin diri dulu wahai rakyat2 kelantan y PERASAN bagus.aku ade roomate dr kelantan dulu.mmg bodoh,sb terang2 dia story pernah berzina?sgt2 memalukan,DUNIA DAH NAK KIAMAT.

    • kelantan ker,selangor,kl ker,semua sm…ada kes sosial….kita dinilai di akhirat ats kerja buat kita di dunia ni…ikut cara ISLAM,insyaallah pintu syurga akn terbuka utk kita…tp ikut jalan SYAITAN,bersedialah kita utk ke neraka jahanam…

    • X perlu lar ak salah kan org Kelantan ..kerana niila setitik…
      Sebelum nk nasihat kan org cermin diri sendiri dulu atas bawah k…

  27. Woww! Terabek Neeee… Loo.. Fah! :)

  28. Ala ini kan kehidupan artis nak cari makan – Org putih cakap "Controvesy sells" – Bila mereka cukup modal buat biz atau kahwin org kaya mereka selalunya bertaubatlah – itu pun kalau sempat taubat ! Kita pun berdosa jugak sebab mengata dia belum tentu org yg kita kata masuk neraka atau di sebaliknya kita yg masuk. Pendapat sy Nelofa gadis yg baik tapi sebab nak jadi artis kenalah buat banyak kontrevisi supaya banyak projek ! Hari ni pada 1/1/2012 sy tgk dia menjadi pengacara Nona. Saham tgh naik ramai yg dengki – selalu yg dengki sesama artis jugak kut !

  29. …Tingkatkan prestasi…kurangkan kontroversi…berdiri d atas kaki sendiri….(Zizan ckp ler…)
    Lofa pandai n cantek tp syg, awal2 kmunculan dh byk kntroversi sna sni….bakat dlm lakonan pon suam2 kuku…so, pgang tagline d ats tuh k…TINGKATKAN PRESTASI…..stakat nih, xsuka tgok lakonan Neelofa…xbesssss sgt…..xreal….mgacara nona ptg tdi pon…nmpak kaku n byk prkataan ktrang xfaham…cakap laju sgt…xpe…perbaiki lg…huhu

  30. daunsireh : kau tu cakap macam tak pernah belajar sejarah. Kau ingat masa Nabi dulu walaupun Mekah tapi tak ada jenayah dengan maksiat? Ini pada individu, dia yang pilih jalan dia sendiri, pemimpin kelantan dah berusaha nak kurangkan maksiat , tapi kau ingat boleh kawal semua orang ke?

  31. kesian ayah, abang, adik lelaki ko lofa…ko heret dorg msuk nerake sbb kn pemakaian ko 2….
    insaf la cik lofa oi…

  32. Hailaaaa , pelik laa tengok artis2 baru zaman skrg ni , PAYAH nak cari artis baru yg betul2 tunjuk kan bakat yg terpendam , pandai jaga tatsusila and aurat masing2 . Even artis yg pkai tudung pun tak pakai proper :) pastu kata tak layan VIP dah awak pakai seksi seksa gila tu kenape ye ? Mmg WAJIB eh stiap artis kene pakai seksi2 ? Bile lah nak industri seni nak maju kalau artis pun tak tunjuk tingkah laku yg boleh bg pedoman utk peminat industri seni tanah air :)

  33. Ala korg xyala bz2 psl lofq tu!yg pnt skg ni korg nk tau dunia dh nk kiamat

  34. kalau neelofa buat salah pon, jangan la di hina satu negeri, kalau org negeri lain buat salah, x pernah plak dihina dgn negeri2nye skali, pelik betul, negeri kelantan same jer macam negeri lain, ada baik, ada xbaik,

  35. Kita doakan moga dibuka pintu hatinya ya.. :)

  36. Nilopak muka x malu.harap ke muka.

  37. pengkritik bebas

    tak best pun

  38. hadoiii… x pasal2 kurang pahala puasa aku hari ni…

  39. dah di kurniakan kecantikan bersyukurlah..tapi jgn pulak dedahkan aurat mcmtu..kita umat islam..ada batasannya..

  40. Ko org jgn nak kata org lain cermin diri dulu, kita umat islam xde yg sempurna,yg elok kita ikut, tak elok kita tinggal ,kita kena tegur sesama kita jgn angap sudah sempurna, yg elok hanya dr allah yg xelok Service kita. Hamba Allah yg daif

  41. lantak kat dialah

  42. zzzzzzz……………

  43. Kepada neelofa takutlah pada allah swt jgn dedahkan aurat nanti besok takut tak sempat taubat azab dalam kubur sehelai rambut di buka pada lelaki bukan mahram 80 tahun dalam neraka sakar belum lagi dedah dada peha semua ingat janji allah neelofa

  44. kerna nila setitik rosak susu satu kilang..ha…ha….neelofa tolong jgn agih2kn dosamu pd manusia…jgn jdkn syaitn n iblis gurumu…ibu bapa yg mlhirkn mu jua turut dibaham api neraka slgi kamu tk btaubat….
    jgn hidup kt bumi ini klu nk tnjuk sume tu kt mata mnusia..hi….hi….amin….agr dirimu brubh.

  45. Dari ALLAH kita dtg n.. kepadaNya jua kita KEMBALI

  46. Bukan nye dia telanjang bulat pun.

  47. Xkn nk tggu telnjang trs br nk tgr,anda x prnh dgr ke org pkai bj tp tlnjg,inilh cnth2nya..org yg bk page ni bkn smua jht,kita hdup knalh ikut arus zaman,slagi x b'tntangn dgn Islam silaknlah nk bt apapn t'msklh nk bkk page ni,bknnya niat nk tgk bnda2 mcm tu tp klu dh t'tgk tu knalh tgur mn yg x elok,kn kita disuruh b'pesan2 sesama kita ke arah kbaikn..pasal klntan tu,saya pn ada jgk kwn baik ngn org klntan dlu tp lps tu kami dh x baik lg,dia sk umpat & fitnah saya smpai xde org nk kwn ngn saya,saya bnci sgt2 kt dia tp saya x blh la bncikn smua org klntan krna ank2 buah saya pn org klntn..

  48. Klau tuan empunya bdn x baca,kita yg baca,yg tgk ni pndai2lh fikir mn yg ptt kita contohi & mn yg ptt kita jauhi..

  49. jangan la poyo2..ko rase ade x ustaz atau ustazah masuk page ni nk tegur neelofa..x de kan..sebab kalu tegur kt cni pon bkn neelofa baca pon..kalu nk tegur cari la medium yg btol..yang boleh sampai pada yang empunya diri..org alim x tengoknye gambar camni..

counter statistics