Wednesday , September 3 2014
Home / Dunia Artis / Super Seksi: Remy Ishak tayang body sampai bawah pusat (1 Gambar)

Super Seksi: Remy Ishak tayang body sampai bawah pusat (1 Gambar)

remyishaktayangperut

Fuiyo! Remy Ishak tayang body sampai bawah pusat dalam laman Instagram-nya! Dah boleh geng dengan Zain Saidin yang suka tayang sepentot tu.

Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

25 comments

  1. aurat lelaki itu di bawah pusat.. & lelaki yg baek itu akan menjaga auratnya;)

  2. badan berbulu cam sejenis ape…..

  3. nak cari publisiti lew tue…poyooo….

  4. Kena work out kardio lagi bro.

  5. Jantan Kaberet……

  6. eeeeeuhhhhhh…aurat bai…

  7. da macam lelaki gersang

  8. aurat lelaki di antara pusat dan lutut….jgn terikut sangat model2 luar negeri yg tayang body…geli tengok

  9. eiiiiiiiiiiiii

  10. foto terbaik remy:) i like laki berbulu ni

  11. EIIiiiii banyak bulu…aiyooooo
    ini kalau mat mat gay tengok ni mesti terkasima…

  12. utk tujuan komersial,mmg cntk gmbr ni…tp sbg peminat dia,aku cukup xsuke klu retis2 pujaan aku wat perangai…alamat babai la…even bkn scandal tp tlg la ye jg adab skit…

  13. i like!!!!!!! apa yang ditayang adalah aurat… tapi dia yang dok nak menayang, sendiri mau ingat lah.. tapi serius i suka tengok foto nih.. ngeh3x

  14. mak geli & tak suker

    adehh larrr… kalo dia pakai suar tutup pusat kan elok.. cer dia tangkap gambo pakai kain pelikat tutup pusat pewot dia… laka laka.. tapi yg penting tutup aurat.. eiiiii bulu manyaknye..

  15. geli.muntah.cm bangla duh.

  16. nak glamour le tu……kepala hotak dia….. jantan sundal tu

  17. ni le artis malay,, kononnya nak tiru mat salleh le ni.. tapi tak menjadi. tak payah le bro body aku lagi 3kali ganda daripada hang.

  18. rilek..tunjuk pusat baru lelaki sejati bro..sume laki pakai suar bawah pusat..lek2 suderr

  19. remy ni, muka boleh tahan jer, tapi badan, sexy gile.wow. aku tak minat yg berbulu sgt, tapi badan ni memang sexy. ahahaha cayalah remy.

  20. yang penting pusat kena tunjuk…baru cool bro

  21. setuju dengan Abg Pusat..lelaki sejati wajib tayang pusat…cam aku mmg takleh pakai atas pusat..sume aku bantai bawah pusat termasuk kain pelikat ngan tuala sekali..rasa puas bila dapat tayang pusat kat orang…

  22. Then artis artis perempuan lain tak pakai tudung. tapi dipuja puja jugak. hypocrits.

  23. smart…yg mengutuk tu cemburu ar tu khihkhihkhi geng2 muka x lawa hidung x mancong pp berjerawat..badan gedempol@ cam papan xda potongan tapi mulut cm puaka…..ingatkan baik rupanya ke neraka puiii…..

counter statistics