Friday , September 30 2016
Home / Pelik / Super Selamba: Potong barisan dan kena tikam, jawab telefon selamba

Super Selamba: Potong barisan dan kena tikam, jawab telefon selamba

Yeah. Another weird video kat China. Kalau lihat video di atas. Lelaki berkaca mata ini telah memotong barisan ketika beratur di mesin ATM, pelanggan yang lain memarahinye tapi tetap selamba diri dalam cube tu. Polis datang pun tak boleh buat ape-ape. Seorang pelanggan tak tahan marah, panjat dan tikam lelaki tersebut. Ajaibnye, lelaki tu selamba keluar dari cube sambil telefon sebelum ditahan polis.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

07-kaum-tarojan-gali-kubur-mediamalaya

Festival Ma’nene, penghormatan buat si mati dengan cara yang pelik dan menakutkan

Suku kaum Toraja di Indonesia dengan bangganya menunjukkan ahli keluarga mereka yang telah mati selepas mereka ...

8 comments

  1. x dpt tgk pn…

  2. sengal ar mamat potong queue tu..da kna tikam smpai bleeding pn nak tunjuk macho lg..super sengal…

  3. dia ada ilmu kebal tu wei..jangan main main lah……………

  4. lepas telepon…cepat 2 gi hospital ambik darahhh…cantikleeeee………..

  5. klu aku, aku rampas kad tu & patah dua. biar dia tpaksa bbaris lagi ke bank utk apply kad baru. sengal punye manusia. belakang berdarah2 masih gak nak tunjuk bodoh sombong jawab call biar polis & org lain tunggu dia.

  6. dasat betul..dh kene tikam pun muka selamba je..darah udah meleleh2..die boleh dok layan sembang???x sakit ke?adess

counter statistics