Saturday , October 25 2014
Home / Lain-Lain / Super Sempit: Bandar Kowloon yang sadis (18 gambar)

Super Sempit: Bandar Kowloon yang sadis (18 gambar)

Boleh bayangkan bagaimana sebuah bandar boleh memuatkan sehingga 55 ribu orang di mana di dalamnye hanya terdapat 300 buah bangunan yang sempit. Ini gambar lama, sebab bandar ni dah pun di demolished pada tahun 1992. Lagi gambar after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

21 comments

  1. Memang pengotor….

  2. Geli nye….

  3. Audrey Hepburn

    terlalu padat…mmg patut kena demolish.

  4. padat dan pengotor..

  5. Hiroshima Nagasaki

    super sadis…kotor siut

  6. geli siot.. selekeh rakyat2 nyer..kehkeh

  7. uwwekk…

  8. geli siot.. selekeh rakyat2 nyer.. kehkeh

  9. orang cina kat malaysia mmg patut bersyukur…

  10. Aku pergi Hk mmg space sgt limited..geli aku tgk pic ni…yeyek

  11. da mcm xde ruang utk bernafas….padat sgtt:S

  12. malaysia pun bakal jd mcm ni klau smua harga naik tp taraf hidup rakyat masih rendah. kena seimbangkan antara kemajuan dan kemanusiaan.
    jgn jd hamba kemodenan sehingga lupa rakyat yg masih ramai miskin. bersyukur utk hr ini dan pastikan anak cucu kita nnti juga masih mmpu utk mengucapkan syukur dizaman mereka nnti. jgn warisi beban hutang negara kpd cucu cicit..elakan pembangunan yg membazir. pastikan setiap rakyat mendapat faedah dr setiap pembangunan dan projek.

    Sinyu: org melayu juga patut bersyukur sbb ada org cina di negara ini. Tak boleh dinafikan yg mmg kaum cina yg byk menyumbang kepada ekonomi negara kita. sedikit sebyk kemamkmuran negara kita mmg disumbang kan oleh kaum cina. setiap kaum di malaysia ni ada peranan masing2.

  13. bos aku pnh g china (bos aku seorg chinese)…dia sndr xsggp g public toilet kt china sbb kotor..n paling 'ngeri' …xde pintu…

  14. Pic ke-3. Macam takder jalan jee.

  15. sebab itu aku lebih suka tinggal di kampung, rumah kat town sebagai pelaburan…

  16. sayangmalaysia

    camne kalau tbakar???? dah kotor…. eee geliiiii taknakkkkkkkkkkkkkkkk

  17. setuju ngn doremon, sepatutnye kite sume patut brsyukur, jgn hanye point kt org cina. x dinafikan kaum Cina di Malaysia bnyk menyumbng kpd ekonomi negara kita. masing2 ade peranan masing2. jgn ckp je pndai, ntah2 bos kamu pon org Cina.

  18. Nanu bakarudin

    Mcmn la aku nk hidup kalau mcm tu. Sedangkn kalau lalu kt lorong 2 belakang pun dah rasa geli dn kotor inikan pula mcm tu. Mati terus agaknya. Syukurlah apa yg ada sekarang ni.

counter statistics