Friday , September 30 2016
Home / Pelik / Super Serius: Bagaimana semut selesaikan bangkai anak ayam (7 gambar)

Super Serius: Bagaimana semut selesaikan bangkai anak ayam (7 gambar)

Ini adalah seekor anak ayam yang telah mati. Insteads of tanam or buang di tempat lain, jurugambar bercadang untuk merakam bagaimana semut selesaikan bangkai anak ayam ni. Jangan tengok kalau loya.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

07-kaum-tarojan-gali-kubur-mediamalaya

Festival Ma’nene, penghormatan buat si mati dengan cara yang pelik dan menakutkan

Suku kaum Toraja di Indonesia dengan bangganya menunjukkan ahli keluarga mereka yang telah mati selepas mereka ...

10 comments

  1. kenduri……

  2. semut ni kalo bab settlekan makanan, memang no.1. aku tabur racun semut kat tempat laluan dia, banyak tu tabur, dlm masa beberapa minit habis semua racun. betapa bagusnya diorang mengangkut. sangat rajin. kalau la manusia semua serajin semut, takde masalah kerja2 tertangguh.

  3. cptnye semut mkn smpai tinggal tulang…..rezeki dpn mate,rugi tak abeskan.

  4. Semut baca BISMILLAH tak masa makan…????

    • Makluk yang ALLAH ciptakan seperti binatang tak pernah terlepas rasa bersyukur mereka kepada ALLAH swt kerana diberikan rezeki…tak mcm manusia yang lansung tak reti bersukur dgn apa yang ada..

      • yes betul tu…the fact is that semua makhluk Allah, kecuali manusia, sentiasa berzikir memuji Allah… malulah manusia yg mempersoalkan begitu…

  5. mcm tu la mayat kita bila dlm kubur nanti…fikirkan yg positif

  6. abis…

  7. kalau ayam masak kentucky………lagi nak semut semut tu

counter statistics