Tuesday , September 27 2016
Home / Isu Semasa / Super Serius: Permukaan planet Marikh yang terkini (3 gambar)

Super Serius: Permukaan planet Marikh yang terkini (3 gambar)

Ini adalah gambar terkini permukaan planet marikh yang diambil Curiosity Rover milik NASA selepas beberapa minggu di planet Marikh. Tak banyak beza dengan bumi ye? Adakah suatu hari nanti planet Marikh bakal di duduki manusia? Gambar penuh selepas ini.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

haron-din

Dr Haron Din meninggal dunia, dikebumikan di Amerika Syarikat

Salah takziah kami ucapkan buat keluarga Dr Haron Din di atas pemergian arwah akibat komplikasi ...

18 comments

  1. Hi semua!!

    Nak style gangnam tak? jom like page fb sy.

  2. CLik pada nama saya ye..xD

  3. Sama sangat dengan BUMI…. mmmm mana pokoknya..????

  4. Tapi dikatakan oksigen di Marikh kurang. Air mungkin tak ada.

  5. Udara di Marikh majoritinya ada karbon dioksida. Mustahil manusia boleh hidup di situ. Kalau kena pakai sarung kepala mcm angkasawan tu, takkan setiap masa nak pakai. Jenuh ler.

  6. ada emas ke berlian x kat sini?

  7. kajian yang sia-sia

  8. mcm pemukaan bumi je…..gurun2….eeeiii NASA ni mcm2 hal nk tipu dunia..

  9. huh…..kita manusia nak pergi ke bulan pun susah…..payah ler….kena siapkan inilaaaaaaaaa…ituulaaa……inikan pulak nak duduk kat mars…………aduhai…manusia….manusia..pikir logik laaa…….melawan kuasa tuhan la……….

  10. mars need mars……budak tu ke mars okey je…..

  11. mars need moms la bodoo

  12. marikh tu planet selepas bumi kan……..

  13. tak belajar ke……..tentang marikh ni………..I tau sebb i baca dalam satu book…….

  14. Zack New boys drug leader

    Gua xpuas hati ngan Korean style tu, anak harun Betol gua tgk

counter statistics