Thursday , December 8 2016
Home / Lain-Lain / Super Somei: Eh mak amik video, tapi saya ngantuk

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

25 comments

  1. haloh haloh haloh…sgt innocent….hihihi…comeyyyy~

  2. comey ka..bolehla…

  3. haha rileks la korang due orang ni… mule2 bace ngeri, lame2 cam nak ketawe lak… ni mesti kawan ni

  4. comel… baby yang suka senyum, mcm nak picit-picit pipi dia…kui-kui

  5. APTB lah korg nie…+lawak video nie jerk=) hehe tp baby nie serious comei…suka tgk senyum dia…awhhh

  6. Dalam ngantuk pun masih boleh beri senyuman. Goodie girl2!

  7. rasanya baby ni pantang tengok camera mesti akan senyum

  8. comel gila baby nie…geram nak gigit jer pipi yg gebu tu…senyum je dia…rs mcm nak curi je…

  9. psl kes bdk ni pn mau gado ke? sume giler abeh cte.. /wakakakak

  10. comelnyer budak ni..rs mcm nk peluk2,nk cubit2 jek pipi dia..

counter statistics