Saturday , December 15 2018
Home / Dunia Artis / Super Sweet: Apabila anak perempuan Aaron Aziz rindukan ayahnya

Super Sweet: Apabila anak perempuan Aaron Aziz rindukan ayahnya

Aaron Aziz kini berada di New York bersama-sama dengan Team Drive M7 Energy Drink bagi mempromosikan produk mereka di sana. Kerinduan seorang anak kepada ayahnya dilihat sangat sweet. Text penuh selepas ini.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Johan As’ari minta Polis siasat rumah Tun M (3 Gambar)

Umum ramai ketahui, kini sedang rancak Pihak Berkuasa sedang menyiasat skandal kewangan yang melanda negara ...

9 comments

  1. biasa je igt cam ne la tadi..

  2. So sweettttt….

  3. Mcm biase je…Takde pape yg menarik. Kalo txt mcm ni ditulis oleh Brad Pitt pun, cam biase2 je..

  4. biasa2 aje anak dgn bapa, tak hairan lah

  5. bende macam nih pun nk showOFF!!!

  6. hahahahaha itu jer….

  7. pandai betul anak dia speaking… 🙂

counter statistics