BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Thursday , February 11 2016
Home / Dunia Artis / Super Sweet: Apabila anak perempuan Aaron Aziz rindukan ayahnya

Super Sweet: Apabila anak perempuan Aaron Aziz rindukan ayahnya

Aaron Aziz kini berada di New York bersama-sama dengan Team Drive M7 Energy Drink bagi mempromosikan produk mereka di sana. Kerinduan seorang anak kepada ayahnya dilihat sangat sweet. Text penuh selepas ini.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

13-Akim-Stacy-Kahwin-MEDIAMALAYA

Sekitar Majlis Resepsi Perkahwinan Akim & Stacy  (18 Gambar)

Berikut antara gambar-gambar kemeriahan di majlis resepsi perkahwinan Akim AF dan Stacy AF yang telah ...

9 comments

  1. biasa je igt cam ne la tadi..

  2. So sweettttt….

  3. Mcm biase je…Takde pape yg menarik. Kalo txt mcm ni ditulis oleh Brad Pitt pun, cam biase2 je..

  4. biasa2 aje anak dgn bapa, tak hairan lah

  5. bende macam nih pun nk showOFF!!!

  6. hahahahaha itu jer….

  7. pandai betul anak dia speaking… :)

counter statistics