Saturday , October 25 2014
Home / Dunia Artis / Super Sweet: Save The Date Khairul Fahmi & Leuniey

Super Sweet: Save The Date Khairul Fahmi & Leuniey

apexleuniey

Video save the date ini telah disediakan oleh LHMediaTV. Sebagai makluman, Khairul Fahmi Che Mat ataupun Apex, akan berkahwin dengan pasangannye, Leuniey pada 28 Disember 2012. Kami nampak gelak tawa palsu di dalam ini. Haha! Video penuh selepas ini.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

18 comments

  1. Haha memang fake ketawe tu.. :*

  2. apesal aku rse mcm biase je…xde yg sweet pun..huhu..

  3. LH media sorry to say tak creative pon.i admit the cinematography is okay but the scripts are not even unique as done by cst production…

  4. Warkhkahkah…agaknya berapa lama la diorang fikir untuk buat skrip tue!…super sweet katanyer,harkkahkah..

  5. Apasal aku rasa tak best video ni? Memang nampak sangat gelak dibuat-buat.

  6. hahaaaa napa aku raso ketawa mcm tak ikhlas jerrr…. tak sweet pun biasa jer…ermmm rasa diri POPULAR kerrr…hahaaaa sorry ikhlas komen dr saya…

  7. adededeeeee tak nampak dimana sweet nya couple ni…ketawa yg di buat…:o

  8. biasa je pun…tak de sweet nyerr tak best pun ni video…idea tg simple dan ketawa yg dibuat2 ketawa yg di kontrol takut hilang cantek dan macho…:p

  9. ahhh………mengarut la semua ni….mcm tuttttt…………..

  10. Hok aloh… x dop VIDEO lain ko… bose bose…..

  11. npe xwat kt stadium kota bharu.. npe shah alam plak.. puihhh..

  12. Bila view video ni, tak rasa macam menarik pun…maybe sebab dah terlebih expose sebelum ni, so bila tgk lagi, dah tak menarik.

    That's why less is more.

  13. Tak leh bukak video ..arghh tak boleh bukak

  14. haha lidah kelantan ptuih

  15. macam gampang

  16. Nape aku tgok muke leuniey cam tua jek? sweet 21, kate nyerr. . . =.=

counter statistics