Monday , December 5 2016
Home / Ngetop / Super Terbalik: Rumah Terbalik (Upside Down House) di Borneo

Super Terbalik: Rumah Terbalik (Upside Down House) di Borneo

Kami ingatkan di luar negara je ada rumah terbalik. Tak sangka di Malaysia juga ada. Di fahamkan oleh pengirim email, rumah terbalik ini baru je siap dan lokasinya berada di Sabah. Untuk maklumat lanjut boleh layari fanpage di Facebook. Mari kite serbu Sabah sekarang. Lagi gambar after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Dash-Cam-Kemalangan-23-MEDIAMALAYA

Super WTF: Kompilasi kemalangan kereta menggunakan dashcam #23

22 comments

  1. wah!nang kreatif…unik..mau juga la aku buat rumh mcm tu ..hahaha

  2. xde koje nk wt umah mcm ni aihh

  3. Sabah juga bah paling manang….hahahahaha

  4. Sabah boleh… siapa yg cakap org sabah tu tinggal atas pokok mmg bodoh.. kitaorang lg kreatif dr koranglah..

  5. kita semua kan warga malaysia tiada mau dibeza-beza

  6. awesome, nak pergi tgk, ada address tak?

  7. santiknyaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

  8. Nang kacak rmh tuk ehhhh … kreatif li … jak … 😉

  9. Wow…ni menunjukkan yang Malaysia boleh…. tak perlu buang duit gi tuk ke luar negara… di malaysia pun ada 'Rumah Terbalik", expecially di SABAH….

  10. Tampruli juga la..

  11. haha..lucu lar korang ne..gaduh2..bmegah2..korang ker yg buat rmh ner?bangga sgt lebih dri tuan rumahnya..sdarla oi..tak perlu bangga sgt mcm korang yg pny rumah nie..just be proud ada org kreatif ble wat rumah cem nir dah la..tak yah lebih2 bangga diri tue.

  12. dunno why d title used rumah terbalik di borneo…tulis je laa—rumah terbalik di SABAH or MALAYSIA…i knw sabah part of borneo tp kalo ko org uk type title mcm ni aku xkisah ni org MALAYSIA..hurm..=/

    • JAGA JAGA JGN FLUSH ITU TANDAS!!! SIAPA YG KURANG AJAR SIA KASI SIMPAN ANU DIA DI KEPALA UNTUK DUA BULAN. Siapa mau? offer plss bagi NAMA sama IC ja. BOLE BUAT SUDA.

  13. itu perabotan di dalam rumah ikut terbalik ga?

counter statistics