Thursday , December 8 2016
Home / Dunia Artis / Super Terbengkalai: Kawasan penggambaran Lord of The Ring, sekarang (17 gambar)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-birthday-anak-farid-diana-mediamalaya

Sekitar Majlis Harijadi anak ke-2 Farid Kamil & Diana Daniella (6 Gambar)

Baru-baru ini Farid Kamil dan isteri, Diana Danielle telah menyambut hari ulangtahun kelahiran anak kedua ...

19 comments

  1. aku igt dorg shooting kt studio…n pakai green skrin…

  2. Salah, ini tempat pengambaran filem The Hobbit.

  3. dlm LOR1..Fellowship of the ring. suka sangat perkampungan hobbit tu..cantik sngt2. syg tak dijaga.

  4. wpon trbiar tetap nmpak cantek… sbb d tumbuhi pkok2 liar, tak mcm bngunan trbiar d maysia, pnuh smpah sarap @ mat gian.

  5. Tetap cantik dan tenang…

  6. still very very the natural

  7. nanti hobbit tak berlakon kat sini dah ka….. suka dgn legolas… hahaha

  8. wow, x sangka yg rmh tu benar2 wujud. klu tgk dlm LOTR mmg sgt2 cantik pemandangannya. syg sekali terbiar begitu sj…

  9. suke cite Lord Of The Ring

  10. buat homestay la.. bagus. leh buat duit

  11. Cooollll bagus MEMBAZIR

  12. mana ada terbengkalai..baru je pergi cantik gila..tmpt ni diorg preserve baik punye…nak masuk pun mahal….every single detail mcm dlm filem diorg tak tukar

  13. lord of the ring tu cita apa? mula2 aku tengok gambar rumah tu, aku ingatkan tapak utk cite teletubies…

  14. setahu saya tempat ni menjadi destinasi pelancung ke NZ!

counter statistics