BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Sunday , August 30 2015
Home / Dunia Artis / Super Tinggi: Hotel paling bahaya di dunia (11 gambar)

Super Tinggi: Hotel paling bahaya di dunia (11 gambar)

Ini merupakan hotel yang paling tinggi dan bahaya di dunia. Ia direka untuk pendaki gunung. Hotel ini mampu menempatkan pengunjung seramai 12 orang yang mana 100% merupakan pendaki gunung yang ingin menawan Gunung Mont Blanc di Canada. Hotel ini diberi nama Dzhervazutti Giusto sempena pendaki Itali yang tersohor. Kalau hotel macam ni la ada kat celah-celah gunung di Malaysia, agak-agak keadaannya terjaga tak selepas 6 bulan? Lagi gambar after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Lan-Pet-Pet-Viral-MEDIAMALAYA

Bantu mangsa kemalangan, Lan Pet Pet malu gambar tersebar

Baru-baru ini beberapa keping gambar yang mempertontonkan pelakon dan pelawak terkenal, Lan Pet Pet sedang ...

7 comments

  1. Cooolllll kalau roboh sure…. pulang ke RAHMATULLAH

  2. seriau nye…bagi free pun tak mau duduk..

  3. sekali ribut salji abis tergolek2 la nampaknye hotel tu

  4. Bila masa lak mont blanc dekat canada.mont blanc kat western europe lah…Kalau mont blanc ski resort ye di mont tremblant,canada.

  5. mcm xde mende lain nk wt..cehh

  6. Awesome! Teringinnnn!!!

  7. Mont BLanc kat Perancis Lah!!!!

counter statistics