Tuesday , September 27 2016
Home / Pelik / Super Tinggi: Macam mana beruang ni boleh panjat tinggi? (2 gambar)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

07-kaum-tarojan-gali-kubur-mediamalaya

Festival Ma’nene, penghormatan buat si mati dengan cara yang pelik dan menakutkan

Suku kaum Toraja di Indonesia dengan bangganya menunjukkan ahli keluarga mereka yang telah mati selepas mereka ...

11 comments

  1. perghhh….

  2. satu kje lak nk kasi turun

  3. rozita che man

    dari bawah dia nmpak mcm pokok kot..

  4. dah kojernyer memanjat jew………la la la

  5. cian..die igt tu pokok kot..kehkeh

  6. Zack New boys drug l

    Subahanallah

  7. hehehe…ni mesti kes tak dapat turun.

  8. Apa kisah kalau naik tinggi2 pun,…. sebab sure dia akan jatuh ketanah bukan terus naik ke langit…..

  9. x jtuh gedebuk,
    konfem mati kene karan,,
    cian bear tu,,

  10. hihii..cian dia..pnjat naik pndai..nk turun xpndai lak..hee 😀

counter statistics