Tuesday , September 27 2016
Home / Lawak Jenaka / Super Tipu: penampakan Hantu 7-Eleven

Super Tipu: penampakan Hantu 7-Eleven

Kamon guys, seriously??? Macam mane korang boleh kena tipu bulat-bulat dengan video macam ni?

Gile seram bro, hantu takde kepala! TERBERAK gua bro!

Firstly, kalau uols tak nampak kepala orang yang melintas ke kiri dan ke kanan tu, uols dah boleh beli LED monitor baru maa. Haha! Or maybe uols boleh adjust your monitor punye brightness & contrass untuk me’tampak’kan kepala wanita tersebut. Kalau tak mampu, view pakai Android phone sape-sape, increase brightness LOL!

Tapi aku nampak die hilang sekelip mate bro, TERBERAK lagi gua bro.

Hey baby hey baby! Hilang sekelip mata? Iye la sangat. Tengok video ni bebaik start dari saat ke 0:40. Video tersebut seperti di FAST FORWARD. Dan lihat sekali lagi pada minit ke 2:19, video tersebut bergerak dalam SLOW MOTION mode. Tak mustahil, video tersebut telah di SKIP FORWARD dan wanita tersebut tetibe hilang. Function-function ni ada dalam software untuk handle cctv.

Kesian makcik ni kan, tunggu anak datang amik tak pepasal dijadikan bahan sebagai hantu tak berkepala yang hilang sekelip mata.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

1-Artis-Sama-Tapi-MEDIAMALAYA

Super Lawak: Artis Sama Tapi Tak Serupa (7 Gambar)

Macam-macam idea peminat Malaysia ni apabila mencari pelanduk dua serupa artis kesayangan mereka. Tapi macam ...

16 comments

  1. Russel Angelholic Kaoru

    tak guna .

  2. hahaha..hantu siap bawak handbag..

  3. ni la orang kita skarang, skit2 hantu, skit2 hantu. dah terpengaruh sgt dgn segala benda tahyul. memang la jin tu wujud, itu mmg dah tertulis dlm al-Quran, tapi kita takkan nampak diorg ni. kalo mata kita bleh nampak diorg ni, memang pengsan la. sbb tu la Allah ciptakan diorang ni jadi ghaib. hisss…sudah2 la dgn benda tahyul ni wahai orang Melayu bangsaku tercinta.

  4. kelantan bangang mana yang jadi pengulas tu.?

  5. nate beruk demo,…!!!…buduh sokmo

  6. ENTAH2 POMPUAN NEGRO KOT..HIKHIKHIK

  7. Makcik/akak tu pakai tudung wane itam…
    nampak jer muke dier… huhuh kesian jer..

  8. siut ahh tertipu

  9. mula-mula aku dah cuak………rupa 2 nya orang……ceh……kelate la katakan……

  10. ni betulla..budak2 7E tu tgh tgk balik CCTV mlm tu sbb nk kepastian..dh hantu mmgla blh hilang sekelip mate..klu xcaye, xyahla nk kutuk2 budak2 tu pulak. xde pekdah pn diorg nk tipu

  11. hahahaha hantu lah sangat

counter statistics