Wednesday , December 7 2016
Home / Dunia Artis / Alif Satar bergambar bersama superbike Ducati Streetfighter S (6 gambar)

Alif Satar bergambar bersama superbike Ducati Streetfighter S (6 gambar)

Gambar motosikal Ducati milik Alif ketika beliau sedang sibuk dengan sesi photo di Taman Tun Dr Ismail. Lagi gambar after the jump.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

10 comments

  1. (W)ow (T)ak (F)aham

  2. ni bkn ke mtr dia yg dlm cite suria di cordoba 2…tp xtau la kot mmg mtr dia kan….

  3. aku lagi tak faham

  4. entri "Super Tiru" di tulis khas bagi meniru entri blog yang memadam watermark blog kami dengan membalas semula tindakannya itu

  5. oooo…ada org amik gambar dr sini pastu post kat tempat lain dgn memadamkan watermark itu ye? takde identiti sendiri lansung.

  6. rasenya motor Aliff satar Ducati kaler putih….hari tu terserempak ngan dia kat parking motor Ikea …….

  7. ala aku ingat pasal halim osman.huhu

  8. xfaham pon fahamkan jerla..hehe

counter statistics