Sunday , August 20 2017
Home / Dunia Artis / Alif Satar bergambar bersama superbike Ducati Streetfighter S (6 gambar)

Alif Satar bergambar bersama superbike Ducati Streetfighter S (6 gambar)

Gambar motosikal Ducati milik Alif ketika beliau sedang sibuk dengan sesi photo di Taman Tun Dr Ismail. Lagi gambar after the jump.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Stacy Angie dikecam gara-gara mewarnakan rambunya dan anak (3 Gambar)

Lumrah peminat pasti akan ada saje kecaman yang dibuat tidak kira apa artis idola mereka ...

10 comments

  1. (W)ow (T)ak (F)aham

  2. ni bkn ke mtr dia yg dlm cite suria di cordoba 2…tp xtau la kot mmg mtr dia kan….

  3. aku lagi tak faham

  4. entri "Super Tiru" di tulis khas bagi meniru entri blog yang memadam watermark blog kami dengan membalas semula tindakannya itu

  5. oooo…ada org amik gambar dr sini pastu post kat tempat lain dgn memadamkan watermark itu ye? takde identiti sendiri lansung.

  6. rasenya motor Aliff satar Ducati kaler putih….hari tu terserempak ngan dia kat parking motor Ikea …….

  7. ala aku ingat pasal halim osman.huhu

  8. xfaham pon fahamkan jerla..hehe

counter statistics