Saturday , October 1 2016
Home / Isu Semasa / Super Touching: Ibu dolphin bawa anaknye yang dah mati di belakang (3 gambar)

Super Touching: Ibu dolphin bawa anaknye yang dah mati di belakang (3 gambar)

Alolo cedih ar tengok ibu dolphin ni. Menurut berita, kejadian ini berlaku di pusat lawatan ikan lumba-lumba di China. Ketika seorang pelancong sedang mengambil gambar, kelihatan ibu dolphin ini sedang berusaha gigih membawa anaknye yang telah mati pada kelajuan 40 kilometer sejam. Ia dilihat merempuh ombak lautan untuk membawa anaknye yang difikirkan tidak pandai berenang walhal anaknye sudah mati. Beberapa kali anaknye tenggelam dek dilanggar ombak namun ibunye turun semula untuk membawa anaknye ke atas lautan. sedihnyeeeee. Lagi gambar selepas ini.

Sumber dipetik: ChinaSmack

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

03-rakaman-kemalangan-maut-gokart-mediamalaya

Rakaman & Gambar Kemalangan Maut Go Kart EIMARACE 2016

Kejadian kemalangan maut ketika perlumbaan EIMARACE 2016 di Sukpa, Indera Mahkota, Kuantan.

12 comments

  1. sian nye…xckp ek mati sbb pe?….

  2. Kesian…… ORG KITA suka buang anak…

  3. laaa..siannyer…..

  4. sian tgk…bintg pun sygkan ank…tp manusia..emmm lepar je ank

  5. Sedeynya… Manusia mesti ada sifat pengasih juga terhadap haiwan dan alam.

  6. anknyerr mati lemas kot..huhu

  7. Ksian tngok ibu dolphin tu

  8. soooo touching in the deep of my heart !!i can see y prot dolphin tu like dah penyek ,
    so sad …..

  9. sedihhhnye……

  10. subahanallah

counter statistics