Saturday , February 16 2019
Home / Isu Semasa / Super Tragis: Kemalangan Ferrari vs. Teksi di Singapura

Super Tragis: Kemalangan Ferrari vs. Teksi di Singapura

Video ni tengah trending di Singapura apabila sebuah kereta Ferrari 599GTO limited edition yang dipandu oleh rakyat kaya dari China bernama Ma Chi yang menetap di sane telah melanggar sebuah teksi walaupun jelas di situ, lampu isyarat sudah beberapa saat bertukar merah. Video ini secara tak langsung telah menaikkan sentimen anti-pendatang.

Dalam kejadian ini, Ma Chi telah meninggal dunia, begitu juga seorang pelancong dari Jepun, penumpang teksi tersebut. Impak pelanggaran itu juga telah mencederakan penunggang motosikal yang kebetulan dilanggar teksi yang dilanggar Ferrari tersebut. Pemandu teksi tersebut menghadapi pendarahan otak kritikal dan kini berada di hospital.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Dira Abu Zahar sindir Syed Saddiq di twitter

Semalam, telah berlangsungnya perlawanan akhir antara Liverpool dan Real Madrid. Perlawanan ini menjadi popular kerana ...

8 comments

  1. fuh!!!laju gila….menakutkan…..

  2. limited edition limited life 😀

  3. nasib baiknya yang tukang amik gamba tu, kalau dia laju skit drpd teksi tu, dgn dia2 kene

  4. fuuuyoo…mmg sekelip mata kau berubah!…laju giler…konpom xbrek!…septutnye yg melanggar 2 xmati sbb ble dia hidup,dia dpt tgk lek pe yg dia dh buat kt org2 yg kne lggr 2…

  5. sandrianasiska

    Bastard PRC

  6. Ma Chi….. B@i

  7. sentimen anti-pendatang? temasik oh temasik..Sultan ditipu Britsh ,temasik tergadai..

counter statistics