Monday , December 5 2016
Home / Isu Semasa / Super Tragis: Video saat kematian pelumba motogp, Marco Simoncelli

Super Tragis: Video saat kematian pelumba motogp, Marco Simoncelli

Kami masih mencari-cari video dari angle lain, ade sape-sape dapat? Update! Dah dapat, thanks for commentor Hanafi, di bawah diambil dari angle belakang, watch closely minit ke 1:40.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

cuimb_mviaikcka

Aplikasi Razak menerima serangan “1 Bintang” di Google Play

Aplikasi Najib Razak baru sahaja diumumkan pada hari ini namun ia mendapat reaksi yang berbeza ...

8 comments

  1. sepang dahagakan darah…

  2. dari mnit yg ke 1.40 tu dia longlai dgn sndri nyer then rempuh 2 pelumba yg lain seolah2 dri ats mto dia dh nk pengsan kot,,huhu..sedih nye..mcm kata hanafi la,,aktiviti yg terakhir..

  3. Dari awal dah nampak setiap kali amik lap, motor dia goyang2. Yg lap terakhir tu, dia trus tergelincir.

    Maybe masa tu Malaikat Izrail dah ada dekat dgn dia.

    Hurm…

  4. takut la pulak baca komen di atas…

  5. aku salah seorang penonton masa motogp sepang ahad lepas,cuma yang menyakitkan mata memandang bila petugas medik cuai semasa bawa marco di atas tandu sampai terjatuh…memalukan..=/

  6. kesian dia.syg nya dier bukan muslim.tak dapat ku sedekahkan al fatihah. hanya simpati je dpt ku kongsi kn

  7. dah x sempat nk tgokkkk….hu hu hu

counter statistics