Wednesday , September 28 2016
Home / Lain-Lain / Super Vintage: Iklan arak Guinness Stout baik untok kesehatan

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

15 comments

  1. cant help raising my eyebrows bila baca sampai part —- tu…sa—gelas…sa—lepas..hahah ni iklan zaman bila ni? kt malaysia ke indo? dlu ok utk melayu minum sa—gelas guiness? hm tk pelik pun since org dlu pun seksi meksi in their kebaya :p adakah org skrg lebih civilized dr org dulu? org dlu maybe tk tahu, so dorg membolehkan. org skrg dah tahu, tapi stil buat mcm tk tahu. :/

  2. Guinness Stout.. Innaleke naledek.. wakaka

  3. OMG! ni zaman bila ni! selamba badak je ek zaman dolu2 kuarkan iklan mcm ni….

  4. Macam gampang je boh orang Melayu jadi model.

  5. mcm gampang beranyut!yg haram da dihalal kape?

  6. dulu2 msih lagi jahil..jg diaorg minum arak pun rs dh mcm minum air sarsi jek!!tpi klu skrg klu dikatakn x jahil meng x ptut coz x kisaj di tv atau iklan ape2 pun dh mnunnjukkn arak itu haram..tpi bnyk juga msih lagi togok air haram ni..manusia akhir zamn…..:(

  7. hik hik hik…normal la zaman dulu teguk air camni, especially melayu bandar. tengok la cerita2 zaman dulu pun, kalo tunjuk org2 kaya, tak sudah2 tegur arak. mcm takde benda lain boleh diteguk.

  8. Trinity Rosz Amet

    haha ! nang bgus lha ya utk ksihatan…cpat mti! haha

  9. zaman dolu dolu ni. lg pn ksedaran agama agak kurang dulu

  10. ini….ini…ini…ni… HARAMMMMM !!

  11. memang2. time dulu2 cam jahil sgt lagi. makcik aku minum stout ni untuk panaskan badan masa berpantang time dia muda2 dulu. perghh!!

  12. ini zaman 50's memang org dulu tak kisah jer minum arak tgklaa cerita2 P.Ramlee mcm keluarga 69 minum arak… sker hati jerk… org dulu mmg jahil.. tp org skarang??? tetap masih ada yg buat wp da tahu benda ni haram…

  13. yang penting minum arak sambil makan sate..naseb bek tak nasi lemak..hadoii

counter statistics