BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Tuesday , July 7 2015
Home / Ngetop / Super Vintage: Poskad zaman atuk dan nenek kita, 1910 – 1930 ( gambar)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

4-Anak-Tenku-Adnan-Kahwin-MEDIAMALAYA

Perdana Menteri Najib Razak di Majlis Kahwin anak Tengku Adnan (4 Gambar)

Majlis perkahwinan anak kepada Menteri Wilayah Persekutuan telah berlangsung di Putrajaya pada 6 Jun 2015. ...

12 comments

  1. last pic tu….malay women ker???seksi sgt kot…smpai hampir2 nmpak tuuuutttttt…..kan??kan??hik3…berhingus ler laki yg dpt poskad tu…kakakakkakakka

  2. Pehhhhh OLD SKOOL ……………….. Org asli tu apasal x tutup …. LUCAH sangat…

  3. Budak pempuan dlm pic 2nd last tu muka cam hantu jer

  4. gambar atas malay women punyer ayu dan sopan gitu…bila gambar yg last….ermmmmm seksi tu…fesyen berkemban….ni tentu poskad tu pegawai british hehheheeee

  5. hey! korang ne dah mmg org dulu2x fesyen mcm 2! dyorg xkenal lagi rupa kain …. ne zaman kita yg tau berfesyen pun dah terbalik zaman g ikot zaman dyorg korang xheran pun …. maju dalam mundur g 2 ….

  6. gambar malay woman tu ..before and after…:)

  7. batu gajah No.171…bangunan sekolah tu ada lagi…

  8. pada pendapat aku ini posting terbaik setakat ini, simple…terbaik

  9. skarang baru tau kenapa orang2 barat ramai yg masih duk ingat org malaysia ni duk atas pokok masa tahun 80an dulu. sbb diorg tgk poskad2 ni la kot. kesiannya diorang…diorang sebenarnya yg ketinggalan zaman…

  10. menyampah betul

    gambar no 6 tu seksi siot…

  11. Sokong..

counter statistics