Wednesday , September 28 2016
Home / Pelik / Super Weird: Penempatan Las Vegas yang unik tapi pelik

Super Weird: Penempatan Las Vegas yang unik tapi pelik

Kalau tengok dalam filem, Las Vegas nampak macam gah je kan. Wondering jugak, mana umat manusia tu tinggal kalau keliling kasino. Ini adalah penempatan di Las Vegas, bila tengok gambar-gambar ni teringat pulak kami dengan game SimCity 3000 yang dibangunkan pada tahun 1999. Lagi gambar after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

07-kaum-tarojan-gali-kubur-mediamalaya

Festival Ma’nene, penghormatan buat si mati dengan cara yang pelik dan menakutkan

Suku kaum Toraja di Indonesia dengan bangganya menunjukkan ahli keluarga mereka yang telah mati selepas mereka ...

10 comments

  1. omg!!!!erkkkk xbest langsung if btl mcm nie…

  2. menakutkan……………

  3. MCM KAT GURUN SAHARA………….pelik!!! org jual bt sewa pon aku teragak2 nak klu berumah mcm nih…..pokok buatan pon ala kadar……lapang memanjang……

  4. takut ny…cm padang jarak padang terkukur….wah?ayat…huhuhu

  5. eh..macam farville jer..ahaha tp version gurun…erkkk..seram jer

  6. taman tersusun, padat siyott.. Las Vegas mmg tgh gurun kan. kalo tgk bandar dia mmg cantik. lip lap lip lap tgh2 mlm.. tp kalo naik kapal terbang tgk keliling bandar tu… gurun seyhh.

  7. macam lam gem…tapi cool lah jugak…hehehe

  8. Bandar Las Vegas memang didirikan atas padang pasir,mmg tiada yg pelik.

  9. laa mcm ni ke rupe dia tym siang?…ke yg lip lap2 2 tempat lain?…aku selalu tgk csi,tp xsangka lak rupenye mcm ni….

counter statistics