Tuesday , September 27 2016
Home / Dunia Artis / Super Whut: Video Klip Apo Kono Eh Jang 2012

Super Whut: Video Klip Apo Kono Eh Jang 2012

Kami suke dengo lagu ni. Hari-hari keluar di Era FM, ya kami supporter Era FM yaw! Suare Fida memang mabeles tiptop sehinggalah saat kami tengok video ni (yang penyanyi laen tu kami tak amek port pun). Kami berharap untuk kembali ke sebelum tengok video ni, sebab lepas tengok video ni, Fida dah macam tak best lagi. Tak tahu kenape video ni agak failed. Sependapat dengan kami? Nyatakan di ruangan komen.

[jwplayer mediaid=”19166″]

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

4-birthday-yana-samsudin-mediamalaya

Sekitar Majlis Ulangtahun Kelahiran Yana Samsudin ke-31 (7 Gambar)

Semalam merupakan majlis sambutan ulangtahun kelahiran Yana Samsudin yang ke-31. Majlis disambut bersama peminat-peminatnya, staf ...

22 comments

  1. ok je, aku suke

  2. knp nye tak ok?ok jer..lg pon fida bknla pnyanyi yg pro sgt..so kira ok2 lah je

  3. yela..terkinje2 cm beruk ape kes

  4. klo ikut sy, part tgk TURBAN kt kpl si fida tu je yg menganggu… tk suke tgk fesyen tu.. siyes.. lantak la klo ade yg ckp lawo… da mcm ade ktumbuhan kt kpl je..

  5. artis imej muslimah bila terkinja2 nampak buruk benor rupanya

  6. korang suka lagu ni? seriously? naik bulu roma dengar lagu ni. geli je. bukan tak nak support local music, but tah la..maybe tak sesuai ngn jiwa saya kot. huhu.. and cam lawak je AC duk ckp rapping ngan suara camtu. video fail. lagu pun fail. sorry. just my opinion.

  7. Apalahh fesyen tuban singh jadi trend! Trendy sgt ke mcm tu? Lawa ke mcm dutt jual roti je aku tengok! Cepat la fesyen gagal turban ni habis, sakit mata aku nengok nye! Sumpah buruk gila!

  8. Ntahlah.. pd sy yg tak kena pada Fida adalah dr segi keterampilan diri dia.. dia dikenali sebagai artis yg bertudung tp turban yg di pakai oleh dia telah buat semak dan xsesuai.. Maaf lah kalau berkata, lg satu dia tidak menutup aurat dgn sempurna kerana masih boleh dilihat tanganya.. kerana dalam islam kita menutup aurat bukan menutup kepala sahaja.. Aurat diantara perempuan dgn bukan mahram adalah muka dan tapak tangan saja.. Lagi satu dia terjoget2..memang x salah kalau nk joget tp x manis lah kalau perempuan bertudung terjoget2.. Andai pe yg dikatakan oleh sy ni salah maaf bebanyak.. Sy cuma manusia yg tidak sempurna dan tugas sy cuma memberi pendapat sahaja..

    Lg satu sy rasa lagu asal lagi best.. Mula2 dgr lagu ni masa dirapkan agak serabut gak…

  9. Trend lagu melayu sekarang, mesti nak selit rap jugak cmne pun.

  10. buruk gile fidah pakai turban tu… udah roper benggali roti canai…

  11. bg aku imej fida yg brtudung tu tak sesuai utk nyanyi lagu mcmnie…bukan sebab suara die tp sebab cara & gaya die time menyanyi. tu.. terkinja-kinja..

  12. mee sedap….

  13. Serba tak kena…bertudung..ops terturban tapi baju dan seluar ketat terkinja2 bersama sekumpulan lelaki.

  14. hahahahahahahahahahahahahahahaha x sedap sama cam lagu umno x sedap… hahahahahahhahaahahahahahaha

  15. Sarang tebuan ke sarang burung atas kepala pompuan tu??!

  16. fida macam banggang ja

  17. badget ct nurhaliza kot..hehe

  18. tibe2 je petik benda politik kat sini… =_=

counter statistics