Saturday , October 1 2016
Home / Pelik / Super Win: Jejaka tampan makan 32 telur rebus dalam satu minit

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

07-kaum-tarojan-gali-kubur-mediamalaya

Festival Ma’nene, penghormatan buat si mati dengan cara yang pelik dan menakutkan

Suku kaum Toraja di Indonesia dengan bangganya menunjukkan ahli keluarga mereka yang telah mati selepas mereka ...

8 comments

  1. dia makan ke telan….??
    dalam seminit lak tu…..

  2. gila r.. kentut bau telur la nanti…

  3. mesti lepas tu tentut bucuk gilerrrrrr….

  4. apa da, Rasulullah s.a.w x ajar mkn gelojoh, dia ajar pelan2

  5. kobayashi ni memang famous dah dlm petandingan makan nih…..mang x heran pn…..

  6. haha nang terer….!

  7. die ni memang dulu world champion competitive eater…sgt femes la die ni..mase aku pi singapore x silap 3 tahun lepas, ada pi tgk die lwn makan sate dgn current world champion, Joey Chestnut..tapi die menang psl joey tu x tahan pedas sate! f.y.i, die ni xde keje tetap..keje tetap die adalah bertanding makan je!

  8. kalau dia x mati sakit jantung..mmg kira hebatlah..sbb gila kentang punye kolesterol masuk dlm badan dia

counter statistics