Monday , December 5 2016
Home / Lawak Jenaka / Super Wow: Kolam renang terbesar di dunia (10 gambar)

Super Wow: Kolam renang terbesar di dunia (10 gambar)

Taktau pulak ade kolam renang terbesar di dunia ni kan. Kolam renang ini terletak di San Alfonso del Mar di Algarrobo, Chile. Buat mase sekarang, dielah kolam renang paling besar. Keluasannye seluas 8 hektar, ha amik kau! Lagi satu, ni dah lame ade, sejak tahun 2006 lagi. 6 tahun kami tak pernah tahu! Lagi gambar after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

1-Artis-Sama-Tapi-MEDIAMALAYA

Super Lawak: Artis Sama Tapi Tak Serupa (7 Gambar)

Macam-macam idea peminat Malaysia ni apabila mencari pelanduk dua serupa artis kesayangan mereka. Tapi macam ...

23 comments

  1. mmg tiptop…teringinnyerr nk g…kna tgu honeymoon!!

  2. teringin sesangat nk gi kat tmpt ni…tp x mungkin…segalanya x memungkinkan…sedihnya…sobsobsob…

  3. wow… bestnya…. kalau kencing org x perasan…….

  4. …sekaliiiiiiiiiiiiii TSUNAMI daaaaaaaaaa..uhukksss kesiannnnnnnnnnn

  5. so really beautiful.thanx god give a idea to someone to create this!!look like amazing!

  6. Masukkan teks di sini!

  7. mmg cantik………rs2 nya sapela yg nk bawa saya pi cna..huhu

  8. mmg trbaikkkk…….

  9. mesti memerlukan kos yang tinggi utk jaga kebersihan kolam tu kan…

  10. Awesome lah!!
    Best kalo dapat Swimming kat c tu…
    arrrgghhhh…..

  11. amazing!! kat mana la ni….nak pergi pon tak mampu…wakakaka

  12. cam laut je……………

  13. ni yg best ni rs nk mandi situ den keluarga ku ni bawak pelampung

  14. kat mn ni haaaa rs nk pg ni

  15. ada ikan pirana la best………….

  16. Agaknya dalam sebulan berapa kali nak bersihkan kolam ni.

    • wooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow keeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn bangeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttt cieeeeeeeeeeeeeeeee
      :D<3o.0:)

  17. woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow kereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnn bangeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettt cieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ……………………!:)

  18. ini kalo nak main yacht syok

counter statistics