Friday , September 30 2016
Home / Pelik / Super WTF: Bertudung tapi berskirt pendek (1 Gambar)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

07-kaum-tarojan-gali-kubur-mediamalaya

Festival Ma’nene, penghormatan buat si mati dengan cara yang pelik dan menakutkan

Suku kaum Toraja di Indonesia dengan bangganya menunjukkan ahli keluarga mereka yang telah mati selepas mereka ...

28 comments

  1. Vila lot perempuan ni……pakai Turing tapi pakai skirt pendek….malukan agama je….madam pelacur UMNO je aka tengok"..

  2. Apa bahasa orang atas aku ni

  3. alahaii tah2 dia ni bkn islam….mmg style dia gtu….tak pun dia mereng

  4. Pelacur UMNO?

  5. Mat maggi ni pelanggan pelacur kot…tah pape je …

  6. sekarang nie ade erk kategori pelacur parti politik.. mat maggi nie mesti selalu langgan, tu dia tahu..

  7. bodohlah mat maggi ni.

  8. Apahal pula tiba2 UMNO disebut Matmaggi.. Apa kena mengena UMNO dalam kes ini.. Inilah mentaliti orang yg terlalu taksub dengan sesuatu perkara.. Aish.. Tak faham aku.. Setiap benda dilakukan pasti nak libatkan politik.. huh..

  9. Ya Allah….sedarkanlah dia ni ya Allah

  10. Tak terlibat….no komen ok

  11. Mat maggi ni tau tau je yekaterinburg

  12. Minah Indon ni,indon ni mmg bongok.klu blh makan babi pon dia kata halal sbb sembelih.tu pasal la negara slu kna bala.

    • comment awak ni boleh menimbulkan provokasi..bukan semua orang indo macam tu. and bukan semua orang malaysia bagus gak.

      • mmg org msia xsmua bgs tp lg bgslah dr org indon yg dtg merempat kat sini,ni pompuan indon siang jd bibik mlm jd pelacur kat laki bangla.

        • problem is gmbr ni tkde pun jelas yg perempuan ni indo. even klu dia indo pun, ni cite entry pasal cara pmpuan ni berpakaian. tkyah la nak kutuk org indo sampai camtu.

  13. Kat INDON banyak gini……..

  14. Mcm pompuan turki…..

    • agree…turki siap long sleeve, bertudung…tapi gaun pendek..kekeke…sama je kot ngan Mesia…seluar panjang, bertudung..tapi lengan pendek…

  15. Aurat tu rambut je ke cik kak?

  16. HARAM JADAH……………

  17. dunia akhir zaman kan mcm ni la..

counter statistics