Monday , September 26 2016
Home / Pelik / Super WTF: Bobo Malaysia lari ke Keek untuk video terbaru?

Super WTF: Bobo Malaysia lari ke Keek untuk video terbaru?

Bagi penggemar Bobo Malaysia, sudah pasti mereka tahu namun bagi yang tidak mengetahui perkara ini, Bobo kini telah beralih arah ke laman sesawang Keek untuk video-video muntah terbaru-nye. Kami sebulat suara merasakan Bobo kini aktif di Keek kerana di sana tiada butang Dislike seperti di Laman Official miliknya di Youtube. Hampir 90% video-video milik Bobo di Youtube mempunyai purata Dislike yang tinggi. Apa pun, video terbaru-nye di Keek buat kami menaip sambil muntah. Video selepas ini, boleh buatkan peminat kelab bola sepak JDT mengamuk.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

07-kaum-tarojan-gali-kubur-mediamalaya

Festival Ma’nene, penghormatan buat si mati dengan cara yang pelik dan menakutkan

Suku kaum Toraja di Indonesia dengan bangganya menunjukkan ahli keluarga mereka yang telah mati selepas mereka ...

17 comments

  1. err..Bobo tarian tu dah ok,memang ok!Tapi….muka tu janganlah over sangat..pelk benor neman nengoknye..

  2. Well…setiap orang ada minatnya yang sendiri. Kalau orang dah tak suka tu, tak suka la. Kalau peminat dia suka, suka la. Yang nak sentap lebih kenapa?

    Saya bukan peminat Bobo dan saya sangat tak suka dengan video-videonya. :@

  3. Pi mampuih la

  4. sori la bobobo…apa pun yg kau buat aku tak kn suka dn takkan menyokong kerana semuanya itu POYO!!!!!!!!!!

  5. Bobo gedik ni dh xde modal..asik buat gaye same je..puiihhh

  6. suka ke x suke ke .xpenting…
    yang penting..kita .rasa lucu dgn gelagat manusia mcm ni sebab pd sangkaan mereka , mereka dilahirkan utk menghiburkan orang..walau pun yakni memalukan diri sendiri secara x lgsg..but if mereka rasa this things terhebat dlm hidup mereka, just carry on…of course …people always judges books by its cover..

  7. cube korang tgk video die tanpe suare..

  8. ehh…seronok juga video seram hari ni

  9. dia ni sakit ke?knp mcm tu skali vid die nih..adik aku tgk pun kate die x matang..mcm mane nk ade isteri nnti….ala…kaum lain tgk aku plk rse malu..sory kalau agk kasar disini…think 4 a longg time peace.

  10. drpde mcm nie.. bek bobo mengaji

counter statistics