Sunday , December 11 2016
Home / Pelik / Super WTF: Diskaun sempena Ramadan yang haram (1 gambar)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Pemain JDT, Safee Sali meninggal dunia itu palsu

Tiada angin tiada ribut, tiba-tiba nama pemain JDT Safee Sali menjadi kabut apabila terdapat sebuah ...

23 comments

  1. Tau ke tidak. Macam sengaja je. Nak menyakitkan hati org islam.

    • WOOWWWWW Super cheap! Hari ni aku tak puasa tgk je pun dah naik dahaga, lum time aku puasa lagi..hehehe…sekali minum hilang terus dahaga..better than Coke…YAaAAAMMMMMMMMMMMMMMM SEENNNNNNGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

  2. harap pihak berkuasa mengambil tindakan tegas terhadap pasaraya ini yang sengaja mempersendakan bulan mulia,bulan ramadhan

  3. hahahahaaa kelakarnye..xD

  4. Sah TAUKE kedai nie BANGANG bin BODOH…..

  5. OMG.. sengal!!

  6. ISLAM mmg mengajar org mengutuk2 eh.. kan dh nak bulan puasa tak yah nak maki2 org. maybe tauke tu salah ke ape tak aware semua tu.. semua benda nak sensitif bagai.. kalau tak suke tak yah nak beli semua, kalau semua tu haram… Makanan semua thu je pasal haram or halal tapi tindakan tak pandai pula nak bezakan haram or halal, typical Melayu kalau dh kene batang hidung sendiri..

  7. COMMENT DI ATAS AWESOME!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Sendiri komen sendiri puji ke? Tauke tu dah hidup lama dari kecik sampai besar tak kan tak tahu orang Islam tak minum arak….plain ignorance atau biadap? Not aware my foot! Janganlah lagak hero tolong jawabkan apa dlm kepala tokey tu pun kau pun tak tahu. Typical Melayu Lupa daratan. Harap2 signboard tu dah remove…

      • amboi kau. yg kau tu dh hidup dari kecik sampai sekarang ni tak pandai pula berbudi bahasa ke?? yelah kat kelab2 malam tu mmg "takde" kan org2 islam.. yg kau sensitif nape, maybe die bukan promote bende tu kat org islam maybe utk bangsa2 lain agama2 lain. what the hell with not aware my foot?? where did u even learn that from. haha.. nak SPEAKING sangat.. tak kisah pun kau cakap aku typical Melayu lupe daratan sebab aku mmg bukan Melayu pun. kau hingat org melayu je ke tinggal kt Malaysia… *kurang pengetahuan am.

        • Orang komen pasal promo card tu yg kau nak kait2 pasal kelab2 apsal?Obviously mmg utk agama lain tapi guna ramadhan? Ada org letak sale daging lembu masa deepavali sale tak? Sebab smua orang tahu pengetahuan am tu tapi tak KURANG AJAR. Sebab ramai org jadi sensitif sebab ada orang yang tak tahu jaga sensitivity…so aku nak cakap kau typical apa atau yang mana satu?

          • ade je jual time deepavali cume kau je yg tak nak ambik kesah sebab tu bukan agama kau, tak de kaitan dgn kau kan. org hindu tak de riak cam kau.. lah aku cakap psl kelab2 malam nape pula tak leh. kan dh sah2 kau jawab comment aku tu lah aku ckap. ehh aku pula kurang ajar yg kau cakap tu yg biadap berlgak jadi hero tu ape bang oi.. budi bahasa ke?? alah ko tu sensitif kalau ade psl agama kau je, kalau agama org lain nanti confirm kau kutk bgai2.. PEACE. salam slalu..

          • Ye ker cakap je la…klau Ada mesti bercanang sana sini. Aku cakap tokey tu biadap, plain ignorance dan KURANG ajar naper kau yg sensitif ye? Anyway orang berbudi kita berbahasa….PEACE salam selalu juga…..

  8. ROSJIB- nice comment dude….. seriously…

  9. Mcm photo edit jer iklan tu

  10. Takda respect langsung merchant ni pd org islam. Tak perlu nak show off perkataan ramadhan pun. Kenapa waktu bukan ramadhan takda nak buar promo bagai? Saja nak jatuh kan kaum umat islam….seolah olah persendakan islam yg org islam ni stock up air setan ni for iftar…..what the fishhhh!

  11. rosjib @ jemah org sama..puji komen sendiri…

  12. kejadah nyer ko rosjib!!! bodoh

  13. tauke paloi…

  14. harap ada pihak amik tindakan segera, mmg arak 2 bkn untuk org islam, tp penggunaan 'ramadhan sale' sngt2 x leh diterima . patut taukeh die lebih sedar pada sensitiviti agama. jgn main tulis je.

  15. aku fhm mksd ZnC…bkn xbelah jual, tp xperlu gne 'RAMADHAN' 2 utk wat sale…tls weekly sales je pn ok kot…n psl daging lembu pn bkn xde jual mse deepavali, tp dorg xwat sales mcm dorg wat sales tym raye…

  16. mna ada org persendakn BULAN MULIA korg deq..toke tue bg less kat org bkn islam la bangang..biasala musim perayaan kn..tentu la ramai org cuti.bkn nya org islam jer.tentula toke tue promote kat org yg bkn islam.kalau kat kdai no ekor pn bkn main lg HARAM di sisi agama islam tp yg dtg pn islam jugak.merokok pn mcm tue.bkn main lg kata haram kat kotak .korg mmg promote pasal haram nie utk lindung perngai huduh korg ke deqq..jg mulut dq..mn tau sandy datang kat sini nak say bye2 kat ko pn tak sempat sbb Allah ngko dh sakit telinga dgr mulut puaka ngko tue..

counter statistics