Monday , October 21 2019
Home / Isu Semasa / Super WTF: Ibu dan bayi dilanggar kereta parking di China

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Dira Abu Zahar sindir Syed Saddiq di twitter

Semalam, telah berlangsungnya perlawanan akhir antara Liverpool dan Real Madrid. Perlawanan ini menjadi popular kerana ...

10 comments

  1. rozita che man

    astaghfirullah..takotnye. ape nasib mak ngan baby dia skg ni?

  2. tengok sikit jer tak sangup tgk sampai abis…ketar tgn dibtnya…kalo fkr logik akal mati la kot mak n baby tu…kene lenyek mcm tu mmg sian btl….

  3. mudah2an tuhan selamatkan kedua2nya AMIN………………

  4. mati atau x mak dia 2.. gila menakutkan. rasanya kalu tgk btl2 tgn mak dia tergiliskan? mudah2han x da pape r hendaknya..

  5. aku tgk video ni wat aku lagi geram, gila pemandu dia…kesian ibu ngn anak….sakit oh……

  6. astaghfirullah..x bernafas kejap aku masa tgk video ni..terkejut!!!!!!!!:S

  7. mule2 aku igt kete 2 gostan…rupenye de kete lain yg langgar kete 2…klu dh sampai 3buah kte kete dia langgar,maknanye laju la kan kete 2…xpun mesti kete besar2 mcm suv….

  8. ya Allah…mengigil tgk video ni…harap2 ibu dan anak tu selamat..

  9. sah mabuk keta tu………..

  10. pecah pala baby tuh……………….

counter statistics