Wednesday , December 7 2016
Home / Pelik / Super WTF: Iklan ubat kesihatan yang takbleh blah

Super WTF: Iklan ubat kesihatan yang takbleh blah

Disebabkan Datuk Lee Chiong Wei kalah tipis dengan Lin Dan sempena final badminton Olimpik sebentar tadi. Kami nak tidur sambil pakai ubat ni. oh!! isteri ku yg sendat, dan ketat.. abg hari-hari melekat.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

2-safee-sali-meninggal-dunia-mediamalaya

Pemain JDT, Safee Sali meninggal dunia itu palsu

Tiada angin tiada ribut, tiba-tiba nama pemain JDT Safee Sali menjadi kabut apabila terdapat sebuah ...

16 comments

  1. Fakap! Buat malu orang Islam aja. Setau aku HARAM hukumnya cerita kisah dalam kain dengan orang. Apalagi buat iklan secara terbuka. WTF!

    • Mesti laku punye produk ni! Sebab ramai isteri2, janda2 ataupun "anak dara" semuenye dah LONGGAR..bagaikan saiz XXXL. Balance out Alignment hancus…perut mengalahkan kopek..ish3x..pe nak jadi dgn wanita2 sekarang?!!

  2. Apa punyer iklan.. Lucah siot..

  3. abg hari-hari MELEKIT!

  4. aku mkn jus perawan nie…manis stg pd aku tp ok la blh tegangkan punggul n breast…nak kt ketat n sendat tu rs tak sgt la…kalo nak btl2 sendat n ketat aku rs lbh elok mkn jamu manjakani or serbuk manjakani letak kat kemaluan pempuan…mujarab…mmg terasa ketatnye…

  5. aku memang x suka iklan iklan yang macam entah apa apa … lebih lebih lagi iklan yg mcm kat atas tu..
    eiiii… apa daaa.. apa yg nak diketat ketatkan sangat…. gedik sungguh iklan ni
    memang hampehhh… 😛

  6. Ish, ish, ish… dua2 sapemodel ni tak malu ke dekat keluarga, sanak saudara, kawan2…? Kalau la depa ni sedarha atau jiran sebelah rumah aku, mau ja aku mintak tolong Ustaz Don bagi tazkirah kat dua2 mapelei ni dan tukang buat iklan. Ayoyo, karawalei!

  7. Kang melekat sungguh baru tau!

  8. bodoh punya iklan.
    yg model pn sama bodoh.

  9. Meleis…takde cara nak buat iklan dah…

  10. eeeyerkkk..lucah siot!! budus

  11. Dah memang COMPANY nie JAHIL nak buat camner

  12. sbnrnye model ni pn xtau yg gmbr die ni utk dibuat iklan yg melampau mcm nie.. lgpun cube korang bce teks kat bwh tu, siap ade ank 4 bagai walhal die ank 1 pn blm lg..

    to comp yg bongok ni, agak2 la nk wat iklan pun jgn smpi aibkan org..

  13. mai sni pakai pro-montok

  14. mcm edit ja pic atas tu….

counter statistics