Thursday , September 29 2016
Home / Pelik / Super WTF: Lelaki selamatkan mangsa lemas, dibiarkan mati lemas oleh mangsa

Super WTF: Lelaki selamatkan mangsa lemas, dibiarkan mati lemas oleh mangsa

Ini berita paling LEFFUU yang kami dengar semalam. Pada 3 Julai 2012, seorang lelaki berusia 27 tahun, telah memberanikan diri untuk menyelamatkan tiga sekeluarga daripada lemas di sungai di Loudi City Sunshuihe Park. Namun, tenaga manusia manalah tahan selamanye, lelaki ini telah kehabisan tenaganya untuk menyelamatkan tiga sekeluarga bangsat ini dan dia yang telah mati lemas di sungai tersebut.

Namun yang menariknya, ketika orang ramai menghalang tiga mangsa tersebut dari meninggalkan tempat kejadian, salah seorang mangsa hampir lemas menyebut “None of my damn business” dan terus meninggalkan tempat itu. Sangat kurang ajar dan tidak boleh diterima akal!

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

07-kaum-tarojan-gali-kubur-mediamalaya

Festival Ma’nene, penghormatan buat si mati dengan cara yang pelik dan menakutkan

Suku kaum Toraja di Indonesia dengan bangganya menunjukkan ahli keluarga mereka yang telah mati selepas mereka ...

21 comments

  1. campak balik dalam sungai tu…

  2. mana lah hilangnye nilai kemanusiaan dlm diri die..huhu..

  3. Jangan risau. Setiap yang berlaku pasti ada hikmah. Mane la tau kot2 kalaw laki tu idop, jd penyangak ker, so Tuhan tarik la cepat2.

    • penyangak apa?! ko mesti x baca abis cerita ni kn……nak kondem org je……lelaki tu mati kerana menyelamatkn 3 sekeluarga tu……dah dia penat mungkin x sempat nk pegi tebing 3 ekor tu x hulur bantuan pun……….hulur kayu panjang ke apa ke nk tolong lelaki tu………sorang tu sempat ckp bkn masalah dia pun nk tolong buat apa……ko kalo tuhan tarik nyawa ko time ni ,baru ko tau!

  4. die mati sebagai hero..
    🙂

  5. terkejut baca smpi x tau nak ckp pe

  6. lahanat punya manusia. patut campak balik diorang ke dalam sungai tu. ikat batu berat giler kat kaki diorg, biar tak timbul2.

  7. Cilanat pye manusia..xpatot!!

  8. sape yg kne slmt sape? cine bj merah tu ke?

  9. kesian..dh mcm kisah sang kancil yg siri kerbau dgn buaya tu..kesian..

  10. gler la..ini ke balasan org yg berbuat baik?xada hati perut punya org..gile..baik mati je

  11. aku doa dorg 2 sume kne panah petir…bleh?….

  12. sakit hati baca~

    cHINa memg kejam..

  13. x pe.. dia yg akn dberkati krana tlah mnyelamatkn org shingga mgorbankn nyawanya..itu la pbuatan yg pling mulia… bngga dgn si dia ..

  14. gitu la Cina, bhai..sama la mcm DAP!

  15. lepas satu demi satu peristiwa yg brlaku baru aku tw yg nilai kemanusiaan kt negara china teramat sangat lah rendah.. kita x bley lupa pe yg berlaku kpd kanak2 2 tahun, skang ni plak.. sdey2

  16. jgn risau..tak lma lg tsunami@sandy kiamat datang..

counter statistics