Tuesday , September 27 2016
Home / Isu Semasa / Super WTF: Merompak di ATM menggunakan batu bata di China

Super WTF: Merompak di ATM menggunakan batu bata di China

Ini kerja giler! Walaubagaimanapun, perompak itu telah ditangkap dan dijatuhkan hukuman. Apa yang menarik, perompak itu hanya seorang petani. Lepas ni kena berhati-hati masa di ATM!! Tak kirelah bende ni berlaku di luar Malaysia, mungkin ia boleh berlaku di sini.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

haron-din

Dr Haron Din meninggal dunia, dikebumikan di Amerika Syarikat

Salah takziah kami ucapkan buat keluarga Dr Haron Din di atas pemergian arwah akibat komplikasi ...

5 comments

  1. huhu kejam gila….

  2. memang la miskin, tp itu tak bermakna boleh hentak org dgn batu bata n rompak org…memandangkan China adalah negara komunis, mesti hukuman dia berat.

  3. apsal dok tayang gambaq nie plak….nanti penyamun kat Malaysia akan tiru cara mcm nie..plak…aduh mak aiiii….

  4. "Apa yg menarik, perompak tersebut hanyalah seorang petani.."
    apa maksud ko ni?Ape yg menariknya fakta dia tu sorang petani? Lainlah kalau perompak tu sorang syndrome down ke, barula agak unik

  5. yg last tu gile kebal..dah pecah batu tp relak je

counter statistics