Saturday , December 10 2016
Home / Pelik / Super WTF: Rahsia sebenar kesedapan roti canai

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Pemain JDT, Safee Sali meninggal dunia itu palsu

Tiada angin tiada ribut, tiba-tiba nama pemain JDT Safee Sali menjadi kabut apabila terdapat sebuah ...

12 comments

  1. Macam la gampang… hahahaha…. roti canai melayu tak kut….

    • Aku pernah makan kat kedai mamak, mamak tu buat roti sambil berpeluh macam mandi, tangan dia yang berbulu-bulu tu berpeluh. bayangkan, mesti peluh tu jatuh ke atas roti canai yang die tengah buat.

      Sampai sekarang, aku tak makan roti canai lagi.. pegi mati ape orang nak cakap

  2. lec aku pernah cerita..kawan dia ni sorg suka mcm roti canai..pastu kawan dia sorg lg,bawak gi kedai roti canai tu malam2 sbb nk tunjuk mcm mn india/bangla tu uli roti..sekali badan kaw2 punya siap uli x pakai baju lagi..sejak hari tu dia x makan dah roti canai

  3. Sgt menarik shootingnya…pemandangan cantik …hehe

  4. oowwwhhhh oookkkkk no more roti canai….. :S

  5. Rasa loya plak tekak tgok video ni..
    My recent post Wanita Berpakaian Ketat Ditangkap

  6. penah jumpa 'bulu' tangan (harap2 ler) kat dalam roti canai..since that…say sorry to roti canai dan sewaktu dgnnya

  7. seb bek tak minat roti canai.

  8. aku xpenah mkn kt kedai mamak even aku rajin teman bf aku lepak kedai mamak…slalu sbb tgk bola la kan…klu aku ode air pn,aku mintak air tin…

  9. Since tengok video ni dah x nak makan lagi kecuali org melayu 🙂

  10. Ya Allah aku tak sanggup makan roti canai orang tu buat nak muntah korang tau ke dia pergi lap taik uaeerrggggg ta nak cakap

counter statistics