Tuesday , December 6 2016
Home / Lain-Lain / Super WTF: Range Rover bedal bikers dikejar sampai bandar

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

10 comments

  1. Betul mmg salah dorg sbb konvoi smpi 3 lane tp patut ke dh langgar org nk lari cmtu je..sndr mau igt ler

    • Bro, kalau kau kena tahan dengan orang2 motor yang ramai mcm tu, kau tak takut ke? Kalau ikut laporan polis, driver yg bersama isteri & anak tu ketakutan apabila dikerumuni mat rempit motor besar tu. Kalau aku pun langgar pastu lari pergi balai polis.

      • kalau betul rasa bersalah lari kt balai polis x pe ni dh langgar org nk langgar lagi…makin hanggin r dorg..aku x kte mat-mat motor tu btul, tp klu dh TERlanggar org jgn TERlanggar lagi

        • Dekat highway tu mana ada balai polis? Dia dah masuk kawasan bandar terperangkap dalam kesesakan lalu lintas lah sebelum kena pukul.

  2. Ish3… yang langgar tu pon kenapa. Memang mengamuk la bikers tu.. apalah yang terjadi lepas cermin kereta tu pecah agaknya.
    My recent post 3 Langkah Untuk Mengurangkan Risiko Kamu Menjadi Pesakit Mental

  3. tetiba je hati ni jahat duk cakap..best kalau ada yang kena langgar lagi..jalan srupa bapak punya
    My recent post Berbulan lamanya

  4. bodo punye bikers…
    jgn la bikers malaysia dok ikut perangai depa…macam bangang…

  5. Ni lah mat rempit mat salleh….
    Convoi ramai2 makan lane mcm mak bapak dorang punya road!

  6. itu kite dah tengok cite kt tengah2,korang x taw cite ape2,lagi nk k bising,bongok!!!
    kat mane nak tengok sambungan nya? sukenye aq range rover tu mampos…………………………

  7. nk bgitau,sya ngan ayh sya bikers sya tau slah dua dua,tpi yg slah pling kuat adalah range rover tu sbb bikers ada hak konvoi abiq stu laluan pun sbb sya msuk 1 malaysia bike week ,so sya tau brapa jln mereka ambik.klau bleh stu jln bleh ambik

counter statistics