Sunday , September 25 2016
Home / Isu Semasa / Super WTF: Suami ambil gambar isteri diterkam harimau bintang (9 gambar)

Super WTF: Suami ambil gambar isteri diterkam harimau bintang (9 gambar)

How sweet is this couple? Well not sweet at all. Pasangan suami isteri, Archie dan Violet D’Mello telah melancong ke ke Afrika Selatan untuk menikmati suasana hidupan liar di South Africa Wildlife. Namun nasib isterinya tidak berapa baik apabila ketika sedang memanjakan harimau bintang tersebut, binatang itu telah menerkamnya. Dalam hal ini, suaminye, Archie telah mengambil gajet kamera dslrnye dan tidak mempersia-siakan perkara ini dengan mengambil gambar isterinye sedang diterkam harimau bintang. WTF! Lagi gambar after the jump.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

haron-din

Dr Haron Din meninggal dunia, dikebumikan di Amerika Syarikat

Salah takziah kami ucapkan buat keluarga Dr Haron Din di atas pemergian arwah akibat komplikasi ...

19 comments

  1. erk..ngerinya =/

  2. LORR..BKN NK TLG SLMTKAN BINI DIE..:@

  3. Si Suami Berkata:- aduhai apasal x mati… kalau x boleh aku kawin lagi…

  4. Audrey Hepburn

    kalo aku, lepas tu mintak cerai je.

  5. Pembetulan admin….ini bukan harimau bintang…ini CHEETAH…lain kali sila tengok National Geographic ye 🙂

    • hehe thanks for the correction

    • harimau bintang n cheetah tu bukan sama je ke??????

      • haha ye tak ye jugak kan. bukan salah saye la kan? harimau bintang & harimau kumbang yang berbeza, harimau bintang & cheetah kan same.. hihihi

        • takpe saya thumbdown kan si sukakucing, biasalah national geographic disiar dalam engrish, bahasa melayu untuk binatang tuh yang diaorg slalu dengar masa belajar, depa lupa.

          nah serangkap lagu untuk pembaca media malaya

          Go cheetah, Get Banana
          Hey Monkey, Get Funky
          Swing along Tarzan
          Go cheetah, Get Banana
          Hey Monkey, Get Funky

          – Tarzan and Jane, Aqua

    • Siap soh tgk National Geographic bagai!! lain kali sila tengok dictionery BM-BI dulu..

  6. "Saya nak jadikan bukti bahawa cheetah telah menerkan isteri saya.", kata si suami.

  7. kenapa atas baju lain.. bawah sekali baju lain tu??

    • gambar bawah tu si suami sekali lagi mengambil gambar si isteri yg sedang menunjukkan kesan-kesan luka akibat diterkam harimau.

  8. Hiroshima Nagasaki

    apa setannnn nyer lakiiii….errrrkkkkk!!!

  9. bese la nk dpt gmbo yg besh lain dr lain..bini kne terkam pn ape die kisah..tp byk kisah omputeh kne trokcmne pn mst idop lg kn..hahaha..xcy tgk cte utnamed n uncut kt tb9..wakakka

  10. cheetah tu wild animal.bkn pet.padan muka.sapa suruh belai.

  11. yeke laki dia yg snap gmbr tu
    manala tau tu dari kamera org lain kan

  12. laki dia ambik gambo tu sbb nak claim insurance daaa

counter statistics