Monday , December 5 2016
Home / Pelik / Super WTF: video buat kekasih yang baru kenal selama seminggu

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

2-safee-sali-meninggal-dunia-mediamalaya

Pemain JDT, Safee Sali meninggal dunia itu palsu

Tiada angin tiada ribut, tiba-tiba nama pemain JDT Safee Sali menjadi kabut apabila terdapat sebuah ...

16 comments

  1. janji janji juga dik… tapi janji kita dengan Allah, ibubapa, agama dan negara jangan lupa tau dik… boyfriend boleh dicari… jangan terlalu asyik bercinta sangat… you still young… x mo keluar video macam ni… kesian mak ayah adik malu…

  2. agreee..kesian mak ayah..

  3. budak belom kenal realiti hidup mcm ni lah…sayang awak, cinta awak sehingga hujung nyawa..puiii

  4. bebal btl bdk ni…hahahaha

  5. Hmm whatever la. ……janji die bahagia kan bf =/

  6. puiiii…mcm jamben

  7. puhhh…mane lah mak bapak budak ni.
    anak sapa la niii

  8. budak ni da knp? baru dapat cium mulut ke? buang tebiat.. baru seminggu kenal da merepek meraban mcm hilang pedoman bangang mak bapak ko ketepikan..

  9. nasib baik aku tak de kene mengena dengan budak ni.. i mean, im not her family.. nasib baik!

  10. Geliiiiiiii……

  11. geli ketiak iii….

  12. pad pun mak belikan… ade hati nak bercinte

  13. baik aku tgk spongebob merapu

  14. APER KE HEH NI BUDAK POMPUAN MENCARUT2????
    DAH KEMARUK SANGAT KE????

  15. Bijik baru nak tumbuh….

counter statistics