Sunday , December 4 2016
Home / Isu Semasa / Super WTH: Ahli Politik persenda kekalahan Datuk Lee Chiong Wei

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

cuimb_mviaikcka

Aplikasi Razak menerima serangan “1 Bintang” di Google Play

Aplikasi Najib Razak baru sahaja diumumkan pada hari ini namun ia mendapat reaksi yang berbeza ...

26 comments

  1. pigi dah …. busuk hati sgt tu knapa, kalau terror sgt pegi la main kalah kan lin dan komunis tu…

    • HOIIII pi balik duduk India lah..BUSUK HATI, BUSUK BADAN dan BUSUK MULUT! Lu mainlah tengok..kaum ko ni cam good good je…jenis semua hal pun nak Over OVER sgt!!

      • jgn libatkan semua kaum India bleh tak? tak semua kaum India mcm tu.. jgn awak pulak yg jadi racist hanya sebab segelintir yg buat onar.

  2. XDER KNE MENGENA PN PAKATAN AMEK PUTRAJAYA DGN EMAS OLIMPIK..SENGAL PUNYE STATEMENT…!!

  3. kenapa ini pun perlu di jadi kan isu?? x abis2 dgn politik..xperlu smua bnda nak d politik kan.. kte perlu lah matang.. macam mana nak jd leader kalau pemikiran di tahap sebegitu??

  4. besela..bnyk sgt mkn muruku..tu yg ckp pn berpusing2 mcm muruku..ntah2 raket pun die xtau nk pegang mcm mane..puii..

  5. kau bagus balek indialah..jgn jadi sampah di malaysia sni..malaysia tiada masyarakat mcm kau..

  6. sampah ni wat statement mcm sampah, baik buang dia dlm tong sampah n xlayak utk dikitar semula sampah masyarakat ni, pembelit!!!

  7. What The Haramjadah?!!!

  8. dey maplay! klu suka sgt kat lindan pegi duk china lah.watpe menyemak duk malaysia.pastu berangan pulak nak merasa take over putrajaya.chit pooodah!!

  9. pe kne mengena dgn PR klu CW menang ke kalah?…ganjaran yg kerajaan bg 2 bonus atas penat lelah dorg main..klu ko menang,xnak ganjaran yg org bg,lantak ko la kan..bg kt org lain…jgn kutuk org yg bg n jgn hina org yg dapat!…

  10. i wish he die. manoharamjadah ni memang tak guna punya orang. dulu buat kontroversi, sekarang pun duk buat lagi. camni nak memerintah negara? pegi mampus la kau. aku harap kau mati eksiden jatuh dlm gaung. setakat mengutuk hebat la, suruh dia main tengok. entah2, pegang raket pun tak reti. kau boleh pegi neraka, manoharamjadah!

    • dey you cakap baik2 sama dia .. dia dulu main olempik juga dia sudah minag emas kalo tak silap sayya .. awak sumua jgan kutok-kotoh sama manoharam lu orang tak kenai sama dia itu olempik juga punya juara

  11. piraaaaaah mabuk………..

  12. Nak tgk ape respon lim guan eng psl twitter si mano ni..since LCW anak pulau pinang, adakah guan eng akan bidas mano maniac??

  13. apa kena mengena dgn PR dgn pingat emas olimpik???
    WTF la! ni la masalah dia bila orang yang nak sangat kuasa politik…
    habis semua dipolitikkan…
    ini ke yang kononnya dikatakan politik matang???
    fikiran pun tak matang agaknya…
    habis semua benda dipolitikkan…

  14. Mamak ni dahmereng agaknya..cakap mcm budak budak..tak ada semangat kenegaraan langsung..Org barat pun walaupunmereka berlainan parti politik tetapi semangat kenegaraan tetap tebal dan tak sekali kalipun menganggap remeh kejayaan rakyat mereka..Inikah attitude parti yg nak memerintahkah msia???He's not a true Malaysian!!!!Very childish this manoman!Mungkin dalam keluarga dia tak pernah nak menerap semangat kesetiaan kepada tanah tumpah darahnya..kalau tak suka kat malaysia dan org malaysia yg mengharumkan nama negara baik berhijrah ke negara lain…

  15. bodo tol paria ni!!! :@

  16. Dah memang betul…. SEMUA ATLIT kita x bagus sangat…. kalau bagus sure dan menang… GLAMOUR jer lebih…. no 2 tu MENANG ker…?????????

    • bagus la gak dpt no dua..klu kau yg main badminton aku rse xde sape pun pndg..statement tu xpyh la rse sume org tu perfect ye SIRAP dol..

    • No 2 tu still dikire MEMANG la bodoh!!! Menang kepada no 3,4,5 dan seterusnya!! Cuma KALAH pada no 1 je.. kalau ko rasa semua atlit kite x bagus, ko je la yang bertanding.. tgk hebat ke tak !! tengok2 1 no pun ko tak kan dapat.. Podah!

  17. si BONGOK! Berambus kau dari Malaysia!!! tak guna punya paria..

  18. apabila terlampau taksub nak menang, segala benda yg ada dikeliling, yg berlaku nak dipolitikkan…. air sudah, balak sudah, pasir sudah, petroleum sudah, sekolah sudah, tempat ibadat pun sudah, agama pun digunakan, tinggal baju dan seluar yg dipakai jer belum dipolitikkan… hmm…

  19. Sorang-sorang ATLIT kita tewas….. BUAT PERABIH DUIT AJER…. Dok berlatih bertahun STANDARD X DER…. KPI x der…. MSN podah….. dapat no 2 pun kata bagus, siap bagi HABUAN… ceh… memang STANDARD NO 2 dan kebawah……

  20. orang yang suka buat buat hal kat Malaysia nie halau jer….ada je nak buat kontroversi yang menaikkan nama sendiri…booooring

counter statistics