Saturday , December 10 2016
Home / Gossip Panas / "Susahnya nak puaskan hati semua orang" – Erra Fazira

"Susahnya nak puaskan hati semua orang" – Erra Fazira

First statement Erra Fazira ialah Rumahtangga kami OK.

First impression sudah buat kami rasa masih ada yang tak kena dengan rumahtangga mereka berdua. Bagi mengelak wartawan dan kami bertanye lebih, Erra mungkin boleh bagi statement yang lebih berbunga supaye kami percaye 100% statement tersebut. Dengan hanye berkate OK, biasenye macam tak OK kan.

Walaubagaimanapun, gosip ni hanya fitnah semate. Itu kate Erra Fazira. Siape punye angkare kite kena tanye wartawan akhbar yang buat gosip liar ni. Ape motip masih belum diketahui.

Erra dengan tenang dapat menapis segala gosip liar yang ditujukan kepadenye. Erra Fazira menafikan bahawe dia bersama suami ada pergi ke Pejabat Agama untuk menghadiri satu kaunseling. BOHONG BELAKO DEMO NI! Itu kalau kecek kelate. Ayatnye lebih kurang begitu-lah.

Malah mengenai gosip yang mengatakan Engku Emran tidak bersama Erra sepanjang 11 hari pementasan teater muzikal Tun Dr. Mahathir. Erra memberi penjelasan bahawa Engku Emran sangat sibuk (โ€”ย alasan biasa) dengan jawatan baru sebagai CEO di bahagian Saluran Berita, Bernama TV. Kadanglala suaminya menjaga Engku Aleesya ketika ketiadaannya.

Erra jelas lagi, mungkin masa Engku Emran membawa Engku Aleesya ke Istana Budaya, mereka yang pencipta gosip ni pergi minum di kedai kopi sebab tu tak nampak batang idung Engku Emran di pementasan tersebut.

Masalahnye takkan sepanjang 11 hari, suaminya hanya datang sekali? Kucing lintas 10 kali pun kami tak perasan, inikan pula sekali saje.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

6 comments

  1. Mudah-mudahan Erra terus berbahagia bersama suaminya… dlm berumahtangga takat gaduh2 manja tu adat la….

  2. musim bercerai melanda negara lagi :)~~~jgn bercerai dulu,,beli cotton bud n kpas sumbat telinga dulu yer~~~~

    AWEK KELATE COMEI KAN

  3. ape la korang ni..dorng baik2 je la..alu tgk mari menari hari tu ank2 buah dia dlm mari menari siap bt surprise tuk dia smpena 2nd anniversary dia ngan engku emran..mesra je..doakan je la yg terbaik..penceraian bkn jminan masalah akn selesai..nk pulak dh ade ank,nsib anak tu yg paling utama dn patut dibela..

  4. harap2 jgnla bercerai berai…erra pon jgnla galak sgt..always remember u r someone's wife n a mother…

  5. haha, kena tukar sket ayat KELATE tu. bohong tak pernah guna pun kt sini. bohong sama dgn BLAWOK. haha. so, BLAWOK BLAKO DEMO NI. ni baru betul ๐Ÿ™‚ sy org kelantan tau ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

  6. Betul la cakap Erra ni….bagi jawapan OK pun masih ada yang fikir sebaliknya….habis nak jawab macam mana? Susahnya nak puaskan hati orang….EE dah jawab semua ni dalam Berita Harian hari tu…

    klik ni
    http://www.bharian.com.my/bharian/articles/Mangsa

counter statistics