Sunday , September 25 2016
Home / Gossip Panas / Syamsul Yusof peluk Norliana Samsudin!

Syamsul Yusof peluk Norliana Samsudin!

Alolololo coooo ceeeewiitttt! Hokai dah dah dah! Engkorang tu bukan muhrim, belum sah lagi.. tolong lepa sikit dari pelukan berahi camni.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

04-fizie-hot-fm-mangsa-bogel-mediamalaya

Mangsa penyebaran gambar bogel seterusnya, Fizie Hot FM? (5 Gambar)

Bulan ni macam bulan viral gambar bogel artis pula. Selepas cerita gambar bogel Idris Khan ...

10 comments

  1. bwahahahaha.. dan ayat mereka adalah;

    " kami bergambar mengikut kehendak jurugambar saja "

    atau

    " di harapakan peminat jangan menyangka kami bercinta.. kami hanyalah teman tapi mesra "

    tats all bullsh*t. beginilh dunia seni Malaysia.
    dari pelakon, ke pengarah, penerbit hingga ke cerita/filem.

    semua sama.

    SAMPAH.

    ehem2.. i'm sorry.

    hahahahaha.

  2. Boleh pandang-pandang
    Jangan pegang-pegang
    Duduk renggang-renggang
    Bertambah sayang

    Biar malu-malu
    Biar segan-segan
    Kerna malu itu
    Perisai orang beriman

    Kalau berpacaran
    Jangan tunggu lama-lama
    Kalau dah berkenan
    Jumpalah ayah dan mama

    Hantarkan rombongan
    Meminang dengan segera
    Kalau terlambat kasihmu disambar buaya

  3. cepat-cepat la kahwin….kalau dah berkenan

  4. NORLIANA nie xslh 1skull n kg wif my aunty…tp dia nie krg famous pun time skull dulu n even now d kg biaser2 jerk…coz mcm krg mesra alam sket…huhuh…anyway mmg xsesuai sgt:D

  5. So sweet!!. 😀 <3

  6. cantik gler yana kan……
    law kwg nak tao dia kakak agkat ak<3

counter statistics