Monday , September 26 2016
Home / Gossip Panas / Syella Kamaruddin kini bertudung

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

12 comments

  1. blh caya ke prubahan tu?

  2. john dengan labunya

    xcaya kot..adik beradik dia n xsilap aku 15~16 org …dia ni bukan nye popular sangat pun, tengok dia punya mewah mcm VVIP yg bela ja…
    xsilap aku dia ada bukak saloon rambut, tapi brapa lah sgt income, lagi[un modal byk gak kalau nk buat, apa pikiran korang?

    tapi body memang mantop!

    • jgn sedap tuduh je..si shiela ni pnh kuarkan kenyataan yg die ade byk bisness bkn setakat butik..die ade bisness construction, komputer n many more..bace la paper jgn asyik nak bukak blog gosip je then terus hukum org..kalo die nak berubah, kite sokong..jgn nak pertikai..

  3. oittt…org tu dh elok2 pkai tudung, tutup aurat, mediamalaya pergi siarkan blk gmbr jahil dia. apada???????
    tutup la aib dia.. betul ikhlas ke x..tu hal dia dgn Tuhan la.

  4. muka skema gile mcm tak sesuai pakai baju seksi2…

  5. ala tdung tu photosop je..pdhl seksi gle..blah la..artis xde maruah..kalo dh rope tu mesti dh hancur!!

  6. harap2 btul2 bertudung dan bkn sekadar photo session ..

  7. dia nie bukan dulu masa baru jd artis…kate hidup susah….ramai adik beradik….siap kata jual nasi lemak……tp la ni..hidup cam sonang yo…….VVIP mane yg tangkap nih?

    • sejak die xlaku jd artis, die belajar buat bisness mcm2..bkn 1 bisness je tp bnyk..lame2 berjaya la die..kat paper ade kuar psl bnd ni..die dh explain..bir la die..bkn semua org sng sbb ditaja..kite xyah nak buruk sangke..

  8. thu la gebu… agak2 la kn… perut lapa blh jd kenyang….

  9. die ni dulu pnh keje GRO tp ak lupe nama club 2..then dia knl laki die skrg ni kt club 2 laa

counter statistics