Thursday , June 4 2020

Tag Archives: camelia

April, 2013

  • 8 April

    Anak Camelia kini berusia 4 tahun (3 Gambar)

    Tahun 2010, pernah heboh kisah Camelia sudah mempunyai anak yang sudah berusia 2 tahun. Kini, kanak-kanak itu sudah hampir 5 tahun dan gambar telah dikongsi di laman Instagram miliknya.

December, 2011

  • 9 December

    Camelia dan suaminya di majlis cukur jambul anak pertama (6 gambar)

    Segala spekulasi mengenai siapakah suami Camelia akhirnya terjawab setelah hampir dua tahun perkahwinannya. Semuanya terbongkar apabila seorang blogger yang dijemput hadir ke majlis cukur jambul anak pertama Camelia telah memuat naik beberapa keping gambar Camelia bersama suami, Dato’ Sri Akbar Khan dan anak pertama di majlis tersebut. Sebagai nota, Camelia telah mengaku pada media massa bahawa dia sudah berkahwin pada …

May, 2010

  • 27 May

    Camelia minum arak lagi ke?

    Last year bulan April 2009, penulis ada kantoikan gambar Camelia lepak dekat sofa berdepan dengan wain dan arak bagai dalam tajuk Camelia bersama minum air apa tu?. Nampaknya this year, kantoi lagi gambar Camelia minum wain ke arak bagai penulis tak tahu lah. Tapi kali ni nak nafi macam mana lagi? Air tu dipegang tangan sendiri. Lu pikiaq la sendroi …

June, 2009

  • 5 June

    (Gambar) Anak Saudara Camelia Bersosial

    Sebelum ini, kami pernah menyiarkan artikel Camelia meminum air arak. Kali ini kami menerima sumber dari forum gossip terkenal tanahair berkenaan anak saudara Camelia iaitu Arafah atau dikenali sebagai Arabyrd bersosial. Dia yang juga merupakan salah seorang ahli kumpulan Junk adalah anak kepada kakak Camelia merangkap pengurus Camelia sendiri. Ditambah lagi dengan bapa’nya yang merupakan pengurus kepada Sheila Majid.

April, 2009

  • 9 April

    Camelia bersama minum air apa itu?

    Adakah ia air teh bunga? Atau teh o limau suam? Atau? Anda tentukan…

counter statistics