Tuesday , October 22 2019
Home / Tag Archives: camelia

Tag Archives: camelia

April, 2013

December, 2011

May, 2010

  • 27 May

    Camelia minum arak lagi ke?

    Last year bulan April 2009, penulis ada kantoikan gambar Camelia lepak dekat sofa berdepan dengan wain dan arak bagai dalam tajuk Camelia bersama minum air apa tu?. Nampaknya this year, kantoi lagi gambar Camelia minum wain ke arak bagai penulis tak tahu lah. Tapi kali ni nak nafi macam mana lagi? Air tu dipegang tangan sendiri. Lu pikiaq la sendroi ...

June, 2009

  • 5 June

    (Gambar) Anak Saudara Camelia Bersosial

    Sebelum ini, kami pernah menyiarkan artikel Camelia meminum air arak. Kali ini kami menerima sumber dari forum gossip terkenal tanahair berkenaan anak saudara Camelia iaitu Arafah atau dikenali sebagai Arabyrd bersosial. Dia yang juga merupakan salah seorang ahli kumpulan Junk adalah anak kepada kakak Camelia merangkap pengurus Camelia sendiri. Ditambah lagi dengan bapa’nya yang merupakan pengurus kepada Sheila Majid.

April, 2009

counter statistics