Friday , December 14 2018
Home / Tag Archives: Elyana (page 4)

Tag Archives: Elyana

December, 2010

  • 11 December

    Video Elyana menari seksi dalam tandas tersebar

    So is it really her? Elyana yang baru berkahwin dengan Khairul Anuar dengan gilang-gemilang uols. Video ini tersebar dengan meluas di dunia blog hiburan. Mengikut dialek yang digunakan rakan-rakan kepada Elyana *wannabe* itu, seperti menggunakan dialek Sabah. Kami sengaja menggunakan perkataan *wannabe* sebab perempuan joget tersebut belum disahkan oleh tuan punya badan. So ape komen uols bile tengok video Elyana ...

November, 2010

  • 20 November

    Gambar Pernikahan Elyana

    Elyana telah selamat bernikah jam 9.40 malam semalam dan kini menjadi isteri yang sah kepada Khairul Anuar. Dengan sekali lafaz akad nikah dan diijabkabulkan oleh ayah Elyana sendiri beserta mas kahwin RM80 tunai mereka berdua kini bergelar suami isteri. Mereka berdua memilih Duchess Place sebagai lokasi perkahwinan mereka dan wang hantaran sebanyak RM22 ribu. Dah tengok video Elyana propose ajak Khairul ...

  • 12 November

    (Video) Elyana ajak kahwin

    Artikel di bawah ini di-tulis oleh penulis jemputan Media Malaya; Mak Bedah. Gempak tak tajuk? Gempak tak?? Hahaha.. Okey uolls..ini adalah video yang dihantar oleh peminat MediaMalaya yang cun melecun untuk tontonan ibu-ibu dan bapak-bapak sekalian yah. Video ini telah dibikin oleh CST Production untuk Elyana yang bertajuk “Save the Date”. Wahh!!Mak Bedah sangat sukaaa video tersebut. Cantik dan superb ...

August, 2010

  • 26 August

    Gambar terbaru Elyana

    Yo guys! Hampir setahun jugek tak menulis pasal Elyana ni, ye-lah sejak-sejak gemuk ni. Hehe. Tak-la, gurau jek-lah! Jangan serius sangat mat. Last we all post ngenai Elyana berambut karat, lepas tu sunyi sepi. This time, gambar terbaru Elyana, eh ade satu pic tu cam nampak lurah je nok. Lagi gambar terbaru Elyana gebu bila bace artikel penuh.

September, 2009

counter statistics