Saturday , May 30 2020

Tag Archives: Erra Fazira

September, 2011

  • 5 September

    Gambar terbaru Engku Aleesya, anak Erra Fazira (3 gambar)

    Gambar penuh after the jump.

June, 2011

  • 22 June

    Yusry Failed. Pakai baju sama masa dating Erra Fazira & Lisa Surihani

    Ah lamak! Failed sudah.. Seriously uols.. Sekaya-kaya Yusry ni, dia boleh dating dengan wanita pilihannya dengan memakai baju yang sama? Dating dengan Erra, eh itu macam 5 years ago! Kini dating dengan Lisa Surihani pun pakai baju same, coincident? Atau mungkin Yusry ialah pemburu cinta bersiri yang mana motip percintaannya ialah untuk tidak kekal lama dengan memberi tanda-tanda seperti memakai …

May, 2011

  • 30 May

    Salma juara program Mentor musim ke 5

    Seperti yang dijangka ramai, Salma menjuarai Mentor 5 dengan markah keseluruhan sebanyak 85 markah. Ini diikuti Shiha dengan 63 markah dan Iqa, 56. Dengan kemenangan ini, Salma telah membawa pulang  wang tunai sebanyak RM100 ribu dan sebuah kereta Chevrolet Cruze. Tahniah buat Salma dan mentornya, Erra Fazira! Kami berharap Salma dapat maju lagi dalam bidang ini pada peringkat internasionale. Woot!

March, 2011

  • 31 March

    Erra Fazira dalam majalah Wanita, sama tapi tak serupa

    Ha nampak cam same kan tapi tak serupe. Baju Erra Fazira sangat mirip dengan baju yang dipakai oleh Rozita Che Wan dan Abby Abadi satu ketika dulu.

February, 2011

  • 13 February

    Ok je tengok Erra & Emran dengan aktiviti-aktiviti mereka

    Ditulis oleh peminat. Hanya nak kongsi. Kalau lepas ni keluar lagi gosip kata Erra dan Emran ada masalah, tak tahu la nak cakap apa. Foto ni bukti yang menunjukkan mereka masih bahagia tanpa perlu selalu dipamerkan di khalayak. Agaknya wartawan ni nak sentiasa tengok Erra dan Emran macam ni je kot sentiasa. Baru dikatakan tiada masalah 🙂 Walaupun diorang ni …

counter statistics