Thursday , June 4 2020

Tag Archives: Farahwahida

April, 2015

  • 10 April

    Koleksi Farawahida kini bertudung (9 Gambar)

    Farawahida kini berpenampilan bertudung namun apabila ditanya apa yang membuatnya berubah, dia enggan mendedahkan kenapa berbuat demikian dan cukuplah sekadar dia dan Allah sahaja yang mengetahui. Lagi gambar Farawahida bertudung selepas ini.

September, 2011

  • 26 September

    Julfekar dan Farawahida sudah berbaik, isu saman menyaman tamat

    Awal bulan Ogos tahun 2009, Julfekar pernah memfailkan saman sebanyak RM436,700 terhadap bekas kekasihnya, Farawahida kerana telah melanggar perjanjian kontrak. Namun kes ini telah pun berakhir Rabu selepas Farawahida bersetuju untuk memohon maaf secara terbuka kepada Julfekar. Dalam sebutan kes, kedua-duanya telah berjanji tidak akan membuat atau mengeluarkan apa-apa penyataan kecuali permohonan maaf. Nampaknye kite tak akan berpeluang untuk memuat turun …

October, 2010

  • 13 October

    Gambar Farawahida bertudung

    Gambar kiriman email ini dihantar kepada kami petang tadi mengatakan Farawahida kini sudah bertudung dan mengatakan Farawahida sudah insaf selepas apa yang terjadi dalam hubungannya dengan Julfekar. Sekali imbas macam Fasha Sanda, kate Mak Bedah.

September, 2009

  • 6 September

    Julfekar vs. Farahwahida

    Boleh kata setiap bulan ada kisah mereka ini. Buat pengetahun J dan Fa (— nama manja mereka berdua),  I don’t give a shit!  Seorang macam orang asli, seorang lagi macam badak sumbu. Ada video ke takde video 3gp kau berdua beromen, ada aku kisah? Mak tak kisah nyah! coz I don’t give a shit! Siapalah nak tengok video 3gp badak …

December, 2008

  • 10 December

    (Gambar) Heliza, Farawahida dan Aiman

    Farawahida make-up walau bagai tetap nampak macam orang asli

counter statistics