Saturday , May 30 2020

Tag Archives: jehan miskin

August, 2013

  • 27 August

    Jehan Miskin jawab isu loket berbentuk salib (3 Gambar)

    Agak kecoh baru-baru ini apabila gambar Jehan Miskin bersama isteri yang dimuat naik ke laman Insta telah dipertikaikan beberapa pihak. Menurut sumber, terdapat beberapa orang peminat yang menegur loket milik Jehan kerana ia hampir berbentuk salib, ada juga peminat yang menyebelahi Jehan dengan menerangkan maksud loket tersebut adalah bentuk logo pengakap. Persoalannya di sini, jika ia loket pengakap, apakah motif …

July, 2011

  • 11 July

    Faezah Elai nampak spender, atas motor bersama Jehan Miskin

    Kannnnnnnnnnn! Majoriti yang masuk entri ni mesti yang pervert macam kami. Pantang sebut nama artis perempuan nampak toot, laju jek masuk. Apa? Media Malaya dah takde topik nak bual, post bende bukan-bukan kata sesetengah komentar kipas susah mampus kami. Ada mak kesah nyah?? Gambo full after le lompat.

November, 2010

  • 10 November

    Jehan Miskin peluk Almy Nadia

    Kalau last year, Jehan Miskin bergambar memeluk Intan Ladyana. Tahun ni pula, Jehan Miskin bergambar memeluk Almy Nadia. Sorri uols tak berupdate, no story-lah. Gambar ni pun lepas kami selongkar gambar-gambar arkib simpanan kami. Paling hangat pun cuma isu Datuk AC Mizal buat report polis atas web-web yang “fitnah”-nye. About that no comment-lah, karang tak pasal dengan kami sekali jadi …

July, 2009

  • 6 July

    Jejaka ketiak basah, Jehan Miskin

    Penulis baru lepas muntah hijau.

counter statistics