Wednesday , April 23 2014
Home / Tag Archives: Kerabat Johor

Tag Archives: Kerabat Johor

(Gossip) Fazura menemani Raja Muda Johor di Kluang, Johor

Malam semalam, penulis menerima email dari seorang pembaca yang mengatakan dia melihat Raja Muda Johor, Tunku Ismail Ibrahim membawa artis cantik, Fazura ke Majlis Minum di Kluang Railway Station selepas tamatnya sesi latihan bola sepak di Stadium Kluang. Dalam emailnya lagi berkata, dilihat Fazura berpimpinan tangan bersama kerabat itu sendiri.

Sebelum ini, kerap kali kita mendengar gossip mengatakan Fazura bercinta dengan kerabat tersebut tetapi di’tapis Fazura dalam temubualnya yang mengatakan mereka sekadar teman rapat sahaja.

Masakan sekadar teman rapat tetapi kerap kali dilihat bersama sambil berpimpinan tangan? Sila jawab Fazura.

(Gossip) Fazura Kekasih Kerabat Raja Johor

Fazura

Dua snippet yang diterima melalui email di’bawah telah menyokong gossip panas ini di’mana Fazura kini dikatakan sedang hangat berpacaran dengan seorang kerabat di’Raja Johor.

  1. semalam time hubby kawan aku tengah lepak-lepak makan di’restoran Singgah Selalu, berdekatan Danga Bay tu, dalam time-time Buletin Utama bersiaran..adelah 1 meja di’reserved kan. Tak lama lepas tuh ade segerombolan manusia duduk dekat meja tersebut. Dalam ramai-ramai tuh hubby kawan aku ternampak la si Fazura bersama seorang kerabat Johor ni. Aku takutlah nak sebut nama kerabat tu..paham-paham sedirila ek sape..huhuhu..
  2. Tadi aku nampak kerabat Johor dengan pengawal-pengawalnya di’Plaza Pelangi, aku nampak dia bersama seorang perempuan tapi tak perasan pulak berpimpin atau tidak sebab pengawalnya bersepah, aku amati muka perempuan cantik tu dan aku rasa aku kenal sangat perempuan tu, dia adalah Fazura. Wah, bershopping sakan dia dengan kerabat Johor tu ya.

Sekitar Kursus Perkahwinan Mawi & Ekin di Masjid Putra

counter statistics