Saturday , October 25 2014
Home / Tag Archives: Kilafairy

Tag Archives: Kilafairy

Koleksi Kilafairy berhari raya (9 Gambar)

Koleksi Kilafairy bersama keluarga berhari raya. Kila ni anak ayah rupenye ye? Read More »

Kila Fairy kata bibir asli, tapi kenapa tahun 2008, bibir atasnya nipis?

Ha amik ko tajuk panjang lebor dan gambo Kila Fairy yang pernah kami tepek bulan Febuari lepas. Yang belah kiri tu, gambar diambil sekitar tahun 2008, hok belah kanan lak tahun 2011 di mana bibir atasnye sudah menebal dan bibir bawahnye semakin tipis.

Kami boleh terima kata-kata-nya yang mengatakan pencampuran darah Melayu dan Pakitan membuatkan wajahnya jadi sebegitu, tapi selepas uols lihat gambar ini apa yang akan uols katakan? Bibir tu bibir perubahan ketare yewww.

Sudah! Sudahhhh! Uols jangan nak bising lagi pertikaikan bibir “ori” Kila Fairy ni. Die dulik pe, katenye uols bising cemane pun, rezeki datang bergolek ittew datangnye dari bibirnye jugek. Bibir bertuah katenye. Terlajak perahu boleh undur tau Kilaaa. Petikan Utusan Malaysia di bawah.

Read More »

Siapa kata Syakila Nisha buat silicone lips, angkat tangan

Hamboi kemain lagi uols kutuk dia masa first taim kami post gambar Syakila Nisha Jahangir Khan @ Kila, anak Rohana Jalil bulan November tahun lepas yek. Tapi betul jugak kate uols, die ni mesti buat silicone lips kat bibir dia. Dan sah kami telah berjaye temui bukti. Kami sempat membelek majalah hiburan tahun 2008 dan kami telah membuat perbandingan gambar tersebut.

Untuk lihat perbezaam sila baca artikel penuh. Read More »

counter statistics