Friday , October 24 2014
Home / Tag Archives: payu dara lana nordin

Tag Archives: payu dara lana nordin

Lana oh Lana

Artikel di bawah ini di-tulis oleh penulis jemputan Media Malaya; Mak Bedah.

Ok. Siapa kenal Lana Nordin angkat tangan. Rasanya Lana ni lebih dikenali dengan gossip-gosip bongok yang nak menaikkan diri yang tak popular tu.Tak setuju?? Cube bagi Mak Bedah drama yang telah dilakonkan oleh si Lana nie. Ado? Non ado ok?

Kali nie lagi best. Sedang asyik mak Bedah bace Bi Pop hari ni, tibe-tibe Mak Bedah terbace artikel yang bertajuk “Payu Dara Lana Ori”. Mak ai.. betul terdesak nak cari publisiti. Mak Bedah peliklah kenape artis-artis Malaysia ni tidak di kenali dengan aktiviti-aktiviti kemasyarakatan yang boleh menaikkan nama plus bagi pahala tapi nak lebih di kenali dengan statement bangang macam nie.Memanglah ade artis kita yang aktif dalam aktiviti kemasyarakatan tapi boleh di bilang dengan jari je.

Mak Bedah tak nak komen lah ape artikel tentang si Lana Nordin ni dalam Bi Pop hari ni,sebab pada Mak Bedah apa pun yang dia cuba katakan dalam artikel tu macam nak meraih publisiti murahan la pulak. Korang setuju tak ape Mak Bedah cakap ni? Tak setuju sudah. Sebab Mak Bedah ada pendapat Mak Bedah sendiri.

Peduli ape payu dara die beso. Yang kaum lelaki suka lah sebab dapat tengok free tak berbayo. Ape yang penting sebenarnya artis atau selebriti kat Malaysia ni perlu lebih cerdik nak keluarkan statement nak menaikkan populariti. Kalau awak ni pergi berjuang kat Palestin macam Akak Gee kite tu memang Mak Bedah tabik spring! Ni tak.. Payu dara Ori??Oops.. Boipren si Lana nie bestlah. Mak Bedah suka taja menaja ni, taja lah Mak Bedah sekali.

counter statistics