Thursday , June 4 2020

Tag Archives: Siti Nurhaliza

September, 2010

  • 1 September

    Siti Nurhaliza tersenyum manja dipeluk Datuk K

    Ha comel tak? Comel tak? Gambar ni di-ambil sempena ulang tahun perkahwinan mereka berdua yang ke-4 yek.

August, 2010

  • 22 August

    Gambar Siti Nurhaliza melawat rumah anak yatim

    Tiada yang lebih menyejuk-kan hati apabila melihat personaliti paling popular Malaysia turun padang melawat rumah anak yatim. Program Bersamamu TV3 istimewa Aidilfitri telah mengundang Datuk Siti Nurhaliza untuk bersama-sama meraikan anak-anak yatim Kampung Sungai Manggis, Banting, Selangor. Siti yang tidak lekang senyuman sempat beramah mesra dan mencuri peluang menyerahkan bantuan serta duit raya buat anak-anak istimewa ini. We love you …

  • 18 August

    Sharifah Aini bergambar dengan Siti Nurhaliza

    Sharifah Aini dan Siti Nurhaliza kembali bersama selepas 6 tahun tidak bersemuka. [via]

  • 4 August

    (Gambar) Siti Nurhaliza di Reunion Sekolah Clifford Kuala Lipis

    Hi uols. Siapa sangka walaupun dah bergelar Datuk namun Siti tetap tak sombong dengan bekas pelajar yang seangkatan dengannya sewaktu di zaman persekolahan dulu. Tak macam sesetengah artis tu, nak aprove kawan lama dalam Facebook pun tak mau. Lagi gambar Siti Nurhaliza di reunion tersebut di bawah.

June, 2010

  • 14 June

    Siti Nurhaliza naik helikopter ke Rompin

    Kalau Jejai boleh buat suprise buat Fasha Sanda, begitu juga Datuk Siti Nurhaliza. Setakat naik helikopter nak suprise girlfriend yang dimiliki ramai lelaki (— wet dreaming). Ha amik ni, Siti Nurhaliza naik helikopter buat suprise buat rakyat Rompin lagi you. Kehadiran’nya ke majlis ini sempena Rompin Fest sedikit sebanyak juga turut mempromosikan produknya iaitu Simplicity.

counter statistics